Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nagyon unatkozom mit tegyek?

Nagyon unatkozom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már az összes ilyen kérdést végigolvastam de semmi sem segitett. A filmeket unom,mar rengeteget megneztem beloluk. Olvasni nem szeretek,tudom hogy azt mondjak csak elkezdeni nehez,de en elkezdeni sem szeretnem egyszeruen nem vinne ra a lelek,tiszta kinszenvedes lenne. A szobamban rend van,nem tudok ott mar mit csinalni,haziallataim nincsenek,tesom sincs igy nem tudok senkivel sem hulyeskedni,barataimmal nem igazan szeretnek talalkozni (maganugy miert). Es mar egyre tobbszor erzem azt,hogy egyszeruen beleorulok az unatkozasba. Lehet irni hogy orulnetek ha unatkoznazok,mert szinte ezek a valaszok a tobbi kerdesnel is jelen vannak,de hidd el en meg szivesebben dolgoznek,en annak orulnek ha lenne valami amivel elfoglalom magam de egyszeruen semmi sem kot le.
2021. nov. 4. 10:07
1 2
 11/16 mindentudó99 ***** válasza:
Karitatív tevékenység valahol
2021. nov. 4. 11:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Fiú/lány?

Kertesben vagy panelban laksz?

Milyen témák érdekelnek?

2021. nov. 4. 11:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Önkénteskedés? (pl. állatmenhelyen)
2021. nov. 4. 15:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia! Remélem, nem vagyok elkésve, az ukulelézést ajánlom! Vagy menj el önkénteskedni. Van az E tanodának Egy ONLINE lehetősége. Gyerekeket lehet tanítani. Én most kezdtem bele és már most imádom!!!
2021. nov. 27. 18:39
 15/16 A kérdező kommentje:
14-es,nem tudok ukulelézni, ezáltal nincs is a háztartásban az adott tárgyból. A gyerekeket nem szeretem,valamennyire én is gyerek vagyok még, suliba nem járok már mert nem vagyok tanköteles,és mást szeretnék csinálni.
2021. nov. 28. 13:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor unatkozz tovább. Elég sok és jó válaszokat kaptál.
2021. nov. 29. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!