Mit csináljak? Nagyon unatkozom.
Figyelt kérdés
Van telefon,tablet gép de nagyon unatkozom.. Rajzolni nem nagyon akarok, a zenehallgatástól sem fogok kevésbé unatkozni. Sportolni nem akarok kimenni, mert amikor ezt írom 12:02 van, és sötét. Igazából én nem nagyon tudok általában elaludni, ezért amikor bármilyen szünet van, (pl. téli) akkor addig fent szoktam maradni ameddig tudok.. Kutyám van csak, de az kint a házában. Éhes sem vagyok. Olvasni is unalmas lenne, mert olyan könyvek vannak csak, amiket már kiolvastam. Na meg tanulni nem fogok majd a hajnalok hajnalán, meg nem is szeretek. Valaki tudna valami jó dolgot mondani? (Pls csak normális válaszokat..) Amúgy lány vagyok.2017. dec. 28. 21:06
1/6 anonim 

válasza:

Takaríts, mosogass, porszívózz, mossál, pucolj ablakot. Már is nem fogsz unatkozni!
2/6 anonim 

válasza:

Keverj össze rizst és mákot, aztán válogasd ki...
Hobbi? Barátok? Ilyenekben nem gondolkozol?
3/6 anonim 

válasza:

Flörtölj fiúkkal neten keresztül.
4/6 anonim 

válasza:

Nekem írhatsz ha csak barátkozni szeretnél :)
5/6 anonim 

válasza:

Filmnézés, sorozatnézés.Trónok harca *-* Agymenők, Két pasi meg egy kicsi, Az élet csajos oldala, Grimm, stb.
Vagy játék. Keress a neten valamit. Lehetőleg olyat ami nem tesz függővé.
6/6 anonim válasza:
De jo Neked, hogy unatkozol! Nekem egy 7 honapos kisbabam van, mellette nincs idom unatkozni, annyi a teendo! Ha megis sikerulne "unatkoznom", megnezek egy filmet/sorozatot, abbol mindig van olyan, amit nem latok vagy, ha parom itthon van, akkor kartyazni/sakkozni szoktunk. Ha meg picit tobb idom van, akkor tanulok (nekem maradnak az estek sajnos), vagy kormot festek (gellakk) es, ha meg nem vagyok hulla, kotni szoktam! Olvasni nagyon ritkan olvasok, most Frei Tamas - A megmento c konyvet kezdtem el. Az interneten youtube videokat szoktam nezni, vagy play aruhazbol jatekokat letolteni, esetleg menut tervezni, cikkeket olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!