Unatkozom mit csináljak?
Figyelt kérdés
10 éves vagyok és otthon kell lennem,nem jöhet át senki?2017. jan. 21. 14:43
2/3 anonim válasza:
Lehetőségeidtől függ. Ha van géped, töltsd le a Minecraftot, LOLt, stb... Próbálj ki egy új dolgot, pl.: Animálás.Ha van Xboxod, Ps-ed, vegyél elő egy játékot, és játssz vele. Ha viszont ezt nem tudod megtenni,rajzolj, hallgass zenét, táncolj,olvass,ha van kutyád vidd el sétálni (ha jó környéken laksz +ha szüleid megengedik). Telefonod, ha van nézz fel Wattpadra, menj fel Anotalkra, és szivasd a népet (:D), nézz egy kis youtubeot, azonbelül Jacksepticeye-t, Markiplier-t, Pewdiepie-t, Radics Peti-t, The Nosika Show-t, Kon-Troll-t, Ábel von müller-t, Walrusz-t, Szalay Isti-t, Justvidman-t, Proxee-t, Cinnamontoastken-t, stb... Olvass creepypastát (ha nem vagy ijedős), chatelj a barátaiddal. Írj be mindenféle szót google fordítóba, és nevess (jó, lehet te nem nevetsz, de én egyes szavaknál szakadtam :"D) Nagyjából ennyi.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a fáradozást de ezt már mind megtettem
hékás ugye föl iratkoztál justvidman- re
2017. febr. 3. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!