Mit csináljak, ha nagyon unatkozok?
Figyelt kérdés
Mivel hideg van és hó, jég sétálni egyáltalán nincs kedvem. Néztem már filmet, olvastam, edzettem, sütöttem, rajzoltam de már mindet meguntam. Mit tudnék még csinálni? 19/L2021. jan. 15. 18:39
1/6 anonim válasza:
Én is ebben a helyzetben voltam, de elkezdtem hobbiszinten spanyolul tanulni. Persze tanér nélkül nem sokra megyek, de legalább nem unatkozok és hasznosan töltöm az időt.
2/6 anonim válasza:
A nyelvtanulás tényleg nagyon hasznos. Akár csak simán szavakat. Később óriási segítség lesz.
Amúgy sorozatot szokás nézni. Ha rákattansz valamire, akkor évadonként mondjuk 10 óra, az mondjuk 5 évaddal 50 óra.. Eszméletlenül sok időt elvisz.
3/6 anonim válasza:
1-es vagyok, igen a sorozatozás is jó megoldás. Én is sokat sorozatozok, és jól elmegy vele az idő. Bár mondjuk nekem nagyon nehéz volt olyan sorozatokat találni amik érdekelnek és lekötnek, de sikerült és még van a listámon néhány amivel el leszek még egy darabig.
4/6 anonim válasza:
Fejts keresztrejtvényt, szudokut, keress sakkpartnert, kézimunkázz (horgolj, köss), vegyetek varrógépet...
5/6 anonim válasza:
Gyere át hozzám is takarítani.
Süthetsz is valamit, amíg dolgozok. Játszhatsz a macskámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!