Itthon vagyuk mert ugye nincs iskola és hát unatkozok. Mit csinálhatnék szerintetek?
Figyelt kérdés
Már kiolvastam egy könyvet, végig néztem egy sorozatot, megcsináltam a leckét és gondoltam hátha valaki tud valami ötletet adni. Van egy kutyám aki egyáltalán nem szeret játszani, van kert, az utcára nem mehetek mert anyám nem engedi a koronavírus miatt.2020. márc. 20. 08:46
2/3 anonim válasza:
Tornázz, olvass, fejts rejtvényt, rakj rendet a szekrényedben, takarítsd ki a házat, ásd fel a kertet, naponta nyolcszor mosogass el, tanulj meg főzni, mosd ki kézzel az összes holmidat és vasald is ki!
Nem fogsz unatkozni...
Nekem eszembe se jutna az unatkozás, amíg könyvek vannak a világon!
3/3 anonim válasza:
Nincs iskola?
Én úgy tudom, hogy van, csak online...
Amúgy még csak egy könyvet olvastál ki? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!