Mit csináljak ha unatkozom?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat:)2021. máj. 19. 14:12
A kérdező szavazást indított:
Olvassak
Telefonozzak
Játszak az udvaron
Valami mást
14 szavazat
1/10 anonim válasza:
Gyere el hozzám és segíts lomtalanítani!:)
2/10 A kérdező kommentje:
:) Okés
2021. máj. 19. 14:25
4/10 A kérdező kommentje:
Hmmm...jó kérdés:)
2021. máj. 19. 14:30
6/10 anonim válasza:
Nálam éppen füvet kellene nyírni és kiültetni a palántákat. Ha van kedved jöhetsz segíteni. Nem tudom hány éves vagy, de az olvasás minden korosztály számára jó időtöltés lehet, ha éppen nincs más dolga. Persze olyat olvass, ami érdekel. Valami hobbid nincs? Az is jó időtöltés lehet. Menj el vacsorázni a pároddal, mi éppen a múlt héten voltunk. Egy kellemes estét töltöttünk el egymással és jókat ettünk.
7/10 anonim válasza:
Én is tudok elfoglaltságot adni, kertet kéne rendezni, meg egy kályhában elégetni a száraz ágakat. Jó levegő, könnyű fizikai munka, jókedv, nevetés. Mi kell még? 😅
8/10 anonim válasza:
Megjelent a sok pedo és ingyen munkaerőre ugró :P
9/10 anonim válasza:
Írj,ha gondolod, nekem is a napom uncsizással telik 🙃
10/10 anonim válasza:
Kiegészítem a 8as válaszomat: ...és humortalan savanyújóska :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!