Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi legyen nyári program...

Mi legyen nyári program nyárra?(jól lenne válaszolni mert meg halok unalomba)

Figyelt kérdés

18/l vagyok

Nem tudom hogy mit csináljak nyáron mert egész nap a házba vagyok és már unom

Barátaim nincsenek mert össze vesztem velük és nem áll szándékában velünk barátkozni

Nem nagyon van hova menni

Az alakom jó nem fogok edzeni

Olvasni főzni takarítani nem szeretek sem nyelvet tanulni

El mennék dolgozni is ha volna hova

Rosszindulatú kommentelők lapozzatok tovább

2021. jún. 26. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Még találhatsz állást,bár nekem is nehezen ment,nyár eleje óta most sikerült. Szerintem találd meg a hobbidat mi tetszene neked,mondat kondi,főzés nyelvek nem oké,de akkor biztos lenne valami ami tetszene.

De ne szomorkodj,nagyon sokan vagyunk így,hiszek benne,hogy valamikor megtalálod a megfelelő barátokat.

2021. jún. 26. 21:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez most jól esett ♥️
2021. jún. 26. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:
1-es vagyok,nincs mit,amúgy én is hasonló helyzetbe vagyok most csak fiúként,nem is olyan rossz egy ideig egyedül lenni,azt csinálsz amit te akarsz,megismered önmagad..van egy kicsi jó oldala is 💙
2021. jún. 26. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha van tesód, töltsd vele az időt. Menjetek el strandolni, fagyizni, moziba... Vagy töltsd az időt a szüleiddel, vagy a nagyszüleiddel. Tanulj meg táncolni, varrni, kötni, horgolni, festeni. Barkácsolni, különféleképpen úszni, görkorizni, rollerezni.

Kirakósozz, játssz a gépen, vagy társast, geocachingozz, menj a családoddal szabadulószobába. Készülj a sulira/egyetemre.

2021. jún. 27. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!