Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ez a Varga Irén nem veszi...

Ez a Varga Irén nem veszi észre hogy mindenki viccet csinál belőle?

Figyelt kérdés
Tiktokon szoktam látni mikor "fellép", kéreget, kergetőzik. Akik ott vannak mind kineveti. Ezt ő nem érzékeli?
2020. szept. 19. 17:39
 1/2 anonim ***** válasza:
93%
az van, hogy sok felnőtt már annak is örül, hogy foglalkoznak vele és bemesélik maguknak, hogy azért röhögnek rajtuk mert viccesek. simán el tudom képzelni, hogy vele is ez van, bár nem látok a fejébe és nem tudom biztosra mondani
2020. szept. 19. 18:05
 2/2 anonim ***** válasza:
91%

Azt tegyük hozzá, hogy Varga Irén gyámság alatt van és nem véletlenül. Az egész onnan indult, hogy szerepelt a Budapest TV-ben, utána volt az X-faktoros próbálkozása és trash sztárként felkapta a nép. Ő meg komolyan elhitte/elhiszi, hogy nagy sztár, énekesnő, celeb lett. A mai világban pedig a csapból is az folyik, hogy "legyél egyedi, merj nagyot álmodni és valósítsd meg". Ő csak ezt teszi, miközben talán fel sem fogja, hogy az emberek csak kinevetik. Persze vicces, ahogy halandzsa angollal "énekli" a Titanic betétdalát vagy épp a Power Of Love-ot, vagy hogy még a magyar nyelvű dalok szövegét is rosszul tudja. Ahogy az is vicces, ahogy erőből, szinte artikulálatlanul ordítva teszi mindezt, mert azt hiszi, hogy ettől jó lesz a produkció. Még az is viccesnek nevezhető, hogy gyakorlatilag összefüggéstelenül tud percekig beszélni a semmiről és ahogy kiakad a negatív kommenteken, vagy ahogy rácsüng egy témára és azon rugózik, önmagát tucatszor megismételve.

Ami viszont szerintem már nagyon nem vicces, az a tegnapi pofozkodós videó. Ez most mire volt jó? Mivel érdemelte ki? Az "úriember" ettől most nagyobbnak, erősebbnek, trendibbnek érzi magát?

2020. szept. 22. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!