Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az, hogy a sulin...

Miért van az, hogy a sulin kívül mindenki dicsér (edző, magántanár, ismerősök stb.) a suliban meg mindenki utál vagy viccet csinál belőlem?

Figyelt kérdés
Valaki nem volt hasonló helyzetben? Annyira rosszul esik és sokat sírok miatta.. Mert a sulin kívül vannak barátaim, de az osztályban meg utálnak.. Lehetséges az, hogy tudat alatt megváltozok a suliban? Mert mindenki nem lehet hülye, rajtam kívül..

2020. szept. 16. 15:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Magántanár engem is mindig dicsért, lévén pénzt jelentettem számára...

Edzőnek ugyan ez

2020. szept. 16. 15:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

1# Amúgy de utálom amikor egy magántanár jópofiskodik. Amikor benyalja magát csontig a pénzedért

Miben nyilvánul meg az utálat, kérdező? Nem lehet hogy irigyelnek?

2020. szept. 16. 16:04
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem ez főleg általánosban ment régen. Utána már fel se vettem. Bár az mondjuk szomorú szerintem ha sírsz miatta meg mindenek.

Nem tudom hogy fiú vagy vagy lány, ha fiú akkor megemberelhetnéd magad, mert lehet emiatt is kötekszenek veled, mert látják hogy érzékenyebb vagy.

Nekem is ez volt a bajom általánosban :D

Utána meg megtanultam elengedni ezeket a dolgokat és mindenen nevetni, néha mondjuk már ez idegesít.

Ha akarsz kicsit domálni a dolgokról csapj nyugodtan egy privátot.

23/f

2020. szept. 16. 16:25
 4/11 anonim válasza:
Én ugyan nem a kérdező vagyok,dee kedves utolsó,én jelenleg abban szenvedek,hogy félénk vagyok. Mindig is az voltam. És hiába mondja bárki is azt,hogy embereljem meg magam,hisz srác vagyok,egyszerűen nem tudom,nem tudok azon változtatni,hogy félénk legyek-e,vagy ne. Így általában másodrendűként,de beletörődtem abba,hogy nekem ezzel együtt kell élnem. Ehhez hozzáad a vékonyságom,ami miatt még jobban kitűnök,hogy félénk vagyok.. Én elhiszem,hogy semmi sem lehetetlen,így haa esetleg van valami jó ötleted,ezt mivel lehetne eltüntetni,azt nagyon szivesen illetve köszönve meghallgatnám! ^^
2020. szept. 16. 17:00
 5/11 anonim ***** válasza:

"Ehhez hozzá ad a vékonyságom..."

Hát kezdj el edzeni. Kicsit nagyobb leszel izomzatban, az azért ad egy kis önbizalmat is. Én is edzek amúgy általános óta. Nagyon jó dolog tud az lenni amúgy. Kicsit kikapcsolódsz elfelejted minden gondod, csak teszed amit kell. Utána meg mindjárt magabiztosabban állsz a tükör előtt is mert kezdesz megelégedve lenni magaddal. Nem leszel annyira törékeny.

Kezdésnek szerintem ideális lenne neked, ha minden áron az én tanácsomat szeretnéd kérni.

2020. szept. 16. 17:06
 6/11 A kérdező kommentje:
Pl. van egy népszerű csaj, aki a fizika dolgozat megoldásait megkapta és odaadta az osztálynak. Az egyik barátnője meg lebuktatta az osztályt a tanár előtt véletlenül és mindenki egyest kapott. Semmit nem szóltak, csak elbagatellizálták, hogy ,,jaj felejtsük el, hibáztunk." de ha ezt én csináltam volna halott lennék. Vagy, ha csoportba kérdezek valamit, akkor vagy ignorálják vagy nem veszik komolyan és írnak rá valami ,,krva vicces" dolgot..
2020. szept. 16. 17:08
 7/11 anonim válasza:
#5 köszönöm a válaszod! :) Biztos nem fog hamar meglátszódni,dee mindent el kell kezdeni valahol! ^^
2020. szept. 16. 17:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát lehet bele tellik pár hónapba, de akkor se örök élet. Amúgy ha jól csinálod magadon hamar észre fogod venni a változást.

Az hogy legyen nagyon látványos na az már idő.

2020. szept. 16. 17:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Rossz suliba jársz.
2020. szept. 16. 17:40
 10/11 anonim válasza:
#8 a látványos az nekem beletelne egy pár évbe,szóval aazt nagyon messzire kitűzöm egy célnak! ':D Hmm,remélem,bár valószínű Te ezt már mind tapasztalatból mondod, megpróbálok sokat nézelődni a helyes kivitelezésekről,aztán remélem legalább az érzet meglesz! ^^
2020. szept. 16. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!