Miért van az, hogy a sulin kívül mindenki dicsér (edző, magántanár, ismerősök stb.) a suliban meg mindenki utál vagy viccet csinál belőlem?
Magántanár engem is mindig dicsért, lévén pénzt jelentettem számára...
Edzőnek ugyan ez
1# Amúgy de utálom amikor egy magántanár jópofiskodik. Amikor benyalja magát csontig a pénzedért
Miben nyilvánul meg az utálat, kérdező? Nem lehet hogy irigyelnek?
Nekem ez főleg általánosban ment régen. Utána már fel se vettem. Bár az mondjuk szomorú szerintem ha sírsz miatta meg mindenek.
Nem tudom hogy fiú vagy vagy lány, ha fiú akkor megemberelhetnéd magad, mert lehet emiatt is kötekszenek veled, mert látják hogy érzékenyebb vagy.
Nekem is ez volt a bajom általánosban :D
Utána meg megtanultam elengedni ezeket a dolgokat és mindenen nevetni, néha mondjuk már ez idegesít.
Ha akarsz kicsit domálni a dolgokról csapj nyugodtan egy privátot.
23/f
"Ehhez hozzá ad a vékonyságom..."
Hát kezdj el edzeni. Kicsit nagyobb leszel izomzatban, az azért ad egy kis önbizalmat is. Én is edzek amúgy általános óta. Nagyon jó dolog tud az lenni amúgy. Kicsit kikapcsolódsz elfelejted minden gondod, csak teszed amit kell. Utána meg mindjárt magabiztosabban állsz a tükör előtt is mert kezdesz megelégedve lenni magaddal. Nem leszel annyira törékeny.
Kezdésnek szerintem ideális lenne neked, ha minden áron az én tanácsomat szeretnéd kérni.
Hát lehet bele tellik pár hónapba, de akkor se örök élet. Amúgy ha jól csinálod magadon hamar észre fogod venni a változást.
Az hogy legyen nagyon látványos na az már idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!