Mennyi a diákbarát ár?
Sok posztban ahol tanárok hirdetik magukat látom ezt a kiírást, mivel nekem eddig max 2-3 magántanárom volt így nem tudok viszonyítani. Ők általában 3500/órát vállaltak, de nekem ez sose volt diákbarát ár, kevesen vannak ekkora órabérben.
Nektek mennyi az az összeg ami még reális de diákbarát is, és mennyi az amennyiért általában magántanárokat találtok?
Szerintem ez az óradíj teljesen normális. Az árnál nem az a lényeg hogy diákbarát legyen, hanem hogy a tanárnak is megérje a tanítás. Ne csak az 1 óra leadott anyaggal számolj, hanem felkészüléssel, esetleg utazással a tanár részéről, illetve az hogy kiszakít a napjából egy adott időt, tehát közvetlenül előtte vagy utána nem nagyon tud programot szervezni.
Ennél alacsonyabbat akkor látok reálisnak hogyha személyes ismeretség van, vagy ha mondjuk egy egyetemista vagy idősebb gimnazista tanít és nem egy tanár. Nyelvóráért pedig ez még kifejezetten olcsó is.
Ezekbe nem gondoltam bele 1-es, de jogosak :)
Bár gyakran egyetemisták adnak ennyiért órát, vagy akiknek kevés tapasztalatuk van, az azért nekem erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!