Ismertek olyan viccet amin mindenki szakad?
Figyelt kérdés
De komolyan,bárkinek elmondom,olyat nevet hogy olyat még életében nem csinált...
Valami nagyon extrém,bármilyen kategória jöhet,csak legyen nagyon jó
2014. szept. 3. 19:29
3/7 anonim válasza:
Én tudok egy hatalmasat!!
Két légy bemegy a könyvtárba és elkezdenek olvasni. Közben az egyik megéhezik és elkezd zörögni az uzsonnás zacskójával. Mire megszólal a másik légy:
- Hééé!! Csendbe LÉGY! xDDDDDDDDDD
ÉRTED??? AZTMONDTA A LÉGY HOGY CSENDBE LÉGY!!!4!!hét
ÁÁÁÁHÁHÁHÁ oriási imádom ezt a viccet, nyugodtan mondd el mindenkinek mert megfulladnak a nevetéstől majd xdxdxd
csendbe LÉGY hát beszarok xdd
6/7 anonim válasza:
Ebbe a németek belehalnak, ha meghallják:
"Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput! "
7/7 anonim válasza:
ezen az utolsón én is szakadtam, mint a záporeső, gondolom, ha tudnék németül, akkor még jobb lenne... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!