Mi a véleményetek a Death Note című animéről?
Röviden erről szól, ha a felszínét tekintjük:
Apple Death Notebook.
(Satan elit Sat-ellit.)
NASA = S+A+(t)+A+N anagrammája. Ahogy sok más sátáni szervezet is a SATAN betűkből áll össze.
Sőt, a NASA logójában ott a T betű is, egy lapított T, mintha valami kondenzcsík volna.
Műhold, azaz sat.ellit: Sátáni elit.
"Beírod" az almás death(=halált hozó) notebook-ba, hogy kit akarsz kinyírni, már ha van hozzáférésed...
A műholdon, neten át, tehát a "sátáni eliten át" kivitelezik, amikor szükségük van erre.
Halálistenek:
RRRyuk, RRRem, RRRothschild-ok, RRRockefellerek, és más bankárdinaszták, pl MoRRRgan-ek (RRReM), akik uralják a világot, rájuk is utal az anime.
Ez a szó szerinti jelentés síkja.
Ennyit a Death Note etimológiájáról.
"Kezdő animének tökéletes , mert könnyen befogadható a nyugati közönség által is. Nekem tetszett, de a végét nagyon gyáván oldották meg ezért nem került kedvenclistára."
A két főhős megosztja a nézőket, maradjunk ennyiben.
Ki L rajongó, ki meg Light rajongó.
(Ki meg Linux rajongó.)
Én személy szerint rendkívül ostoba karakternek tartom Light-ot, akinek az IQ-ja puszta felszín, bal agyféltekés.
EQ-ja, érzelmi hányadosa meg tendál a nullához - a pszichopaták szimbóluma Light személye.
Ez a személyes véleményem.
A legjobb amit eddig láttam!
Izgalmas, logikai következtetésekre alapul, macska-egér játék hatalmas csavarokkal, és részletgazdagsággal. (Pl: ahogy elrejti a naplót) És elgondolkodtat, meg érzéseket kelt.
Én nagyon könnyen beleéltem magam és elég hamar ki is végeztem.
De viszont, van az a "pont", ahol én "azt" elég nagy csalódásként éltem meg, hiszen ááh..
A végkifejlett viszont tetszett, csak játék helyett édességgel, jobb lett volna...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!