Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményetek a Death...

Mi a véleményetek a Death Note című animéről?

Figyelt kérdés
Most szeretném elkezdeni nézni, de nem tudom, hogy jó anime-e. Előre is köszönöm!

2017. júl. 17. 20:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kezdő animének tökéletes , mert könnyen befogadható a nyugati közönség által is. Nekem tetszett, de a végét nagyon gyáván oldották meg ezért nem került kedvenclistára.
2017. júl. 18. 10:38
 12/19 anonim ***** válasza:
37 részes és nagyon gyorsan végeztem vele, annyira élveztem.
2017. júl. 18. 11:56
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A feléig kifejezetten jó. Aztán már nem....
2017. júl. 18. 17:08
 14/19 A kérdező kommentje:
Már előre félek ha mindenki azt írja, hogy a végénél már nem annyira jó! De én attól végig nézem! Köszönöm szépen mindenkinek! Jó kevés része van.
2017. júl. 18. 17:40
 15/19 anonim ***** válasza:

Röviden erről szól, ha a felszínét tekintjük:

Apple Death Notebook.

(Satan elit Sat-ellit.)

2017. júl. 18. 21:35
 16/19 anonim ***** válasza:
10%

NASA = S+A+(t)+A+N anagrammája. Ahogy sok más sátáni szervezet is a SATAN betűkből áll össze.

Sőt, a NASA logójában ott a T betű is, egy lapított T, mintha valami kondenzcsík volna.

Műhold, azaz sat.ellit: Sátáni elit.

"Beírod" az almás death(=halált hozó) notebook-ba, hogy kit akarsz kinyírni, már ha van hozzáférésed...

A műholdon, neten át, tehát a "sátáni eliten át" kivitelezik, amikor szükségük van erre.

Halálistenek:

RRRyuk, RRRem, RRRothschild-ok, RRRockefellerek, és más bankárdinaszták, pl MoRRRgan-ek (RRReM), akik uralják a világot, rájuk is utal az anime.

Ez a szó szerinti jelentés síkja.

Ennyit a Death Note etimológiájáról.

2017. júl. 18. 21:42
 17/19 anonim ***** válasza:
70%

"Kezdő animének tökéletes , mert könnyen befogadható a nyugati közönség által is. Nekem tetszett, de a végét nagyon gyáván oldották meg ezért nem került kedvenclistára."

A két főhős megosztja a nézőket, maradjunk ennyiben.

Ki L rajongó, ki meg Light rajongó.

(Ki meg Linux rajongó.)

Én személy szerint rendkívül ostoba karakternek tartom Light-ot, akinek az IQ-ja puszta felszín, bal agyféltekés.

EQ-ja, érzelmi hányadosa meg tendál a nullához - a pszichopaták szimbóluma Light személye.

Ez a személyes véleményem.

2017. júl. 18. 21:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Érdekes, elgondolkodtató..
2017. júl. 20. 20:12
 19/19 anonim ***** válasza:

A legjobb amit eddig láttam!

Izgalmas, logikai következtetésekre alapul, macska-egér játék hatalmas csavarokkal, és részletgazdagsággal. (Pl: ahogy elrejti a naplót) És elgondolkodtat, meg érzéseket kelt.

Én nagyon könnyen beleéltem magam és elég hamar ki is végeztem.

De viszont, van az a "pont", ahol én "azt" elég nagy csalódásként éltem meg, hiszen ááh..

A végkifejlett viszont tetszett, csak játék helyett édességgel, jobb lett volna...

21/L

2018. jún. 7. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!