Milyen animét nézzek?
Nem vagyok (még) túl nagy animés,nem láttam túl sok animét:D
De amik nagyon-nagyon tetszettek:
-Tokyo Ghoul
-Death Note
-Attack on Titan
-No game no life
Meg még az Inuyasha-t is szeretem:)
Ezekhez hasonló animét tud valaki esetleg? Vagy ha nem is ezekhez hasonló, akkor valami király animét, amit megéri megnéznem:)
Most a Mirai Nikki-t, az Another-t és a Vampire Knight-ot tervezem megnézni, azt még nem döntöttem el, hogy melyiket fogom először.
15/L
Amilyet csak szeretnél, de én ajánlom:
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu
Death Parade
Hataraku Maou-sama!
Claymore
Psycho-Pass
Tengen Toppa Gurren Lagann
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!
Overlord
Hunter x Hunter (2011)
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Hunter x Hunter (2011)
Steins;Gate
Shinsekai Yori
Code Geass
Fate/Zero
Fate stay night
ao no exorcist
Nejimaki seirei senki
rakudai kishi no cavalry
Attack on titan
Danmachi
Akame ga kill
hai to gensou no grimgar
Gakusen toshi asterisk
koutetsujou no kabaneri
Owari no Seraph
Black bullet
Trinity seven
Sousei no onmyouji
mahouka koukou no rettousei
Re: zero
madan no ou to vanadis
saijaku no bahamut
nanatsu no taizai
charlotte
hataraku maou-sama
Strike the blood
tokyo ravens
Assassination Classroom
Kill la kill
Boku no pico
Naruto
Bleach
Deadman wonderland
Soul Eater
Gokukoku no Brynhildr
14+-os animének vélem. Szóval neked belefér, főleg a Tokyo Ghoul után. A Tokyo Ghoul nálam határeset, közepes.
Vígjáték, kamaszokról. Imádnivaló. :)
Ez keményebb, mint a Death Note, de szintén krimi, viszont talán 1-2 évet várj evvel, gyermekbántalmazás a központi témája. Amúgy izgalmas scifi-krimi. A Tokyo Ghoul-hoz képest is itt-ott megrázóbb lehet, szóval inkább 16+ az Erased!
A Tokyo Ghoul véres, a tinikhez az közelebb áll, viszont az Erased pszichésen megterhelő, ezért 16+!
Az Attack on Titanból és Tokyo Ghoulból ítélve lehet, hogy néhány bejött volna belőle, de mivel 23-ból kb. 4-5 cím teljesíti a legalább közepes szintet, a többi meg inkább alá bukik, ezen a ponton ez már nem ízlés kérdése.
A 9-es pedig aztán végképp azt sem tudja miről beszél.
Az Erased a Sword Art Online rendezőjétől? Na olyan is. Keményebb, mint a Death Note? Vicc. Az Accel World a Sword Art Online írójától, ami még azt is alulmúlja. Gokukoku no Brynhildr az Elfen Lied írójától... erre is csak azt lehet mongani, hogy olyan is. Még olyanabb.
Kérdező, maradj az első kettő ajánlatainál. A Mirai Nikki - Another - Vampire Knight hármast is bátran kihagyhatod. Csak nyersz vele, ha nem nézed meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!