Most milyen animét nézzek?
Brave 10
Btooom!
Bungou Stray Dogs
Charlotte
Densetsu no Yuusha no Densetsu
Full Metal Panic!
Ao no Exorcist
Black Blood Brothers
Devil May Cry
Hatenkou Yuugi
Trinity Blood
Soul Eater
Senjou no Valkyria:
Psycho-Pass
One-Punch Man
Noragami
Kuroshitsuji
Az általad írt akciósabbak közül:
A Btooom! szerintem is jó lesz.
Claymore
Cross ange
Ha szereted a shoujo-s/josei-s irányvonalat is, akkor ezek is odab..ós (velős) animék:
Skip beat
NANA
Trigun
Berserk
Gungrave
91 Days - most fut
Nézd a Gintamát, 300+ részes jelenleg, ha jól tudom. Nem egy rövid darab, nekem az egyik kedvencem.
Re:ZERO -Kara Hajimeru Isekai Seikatsu (most fut)
Nanatsu no Taizai (most fut a második évad)
Code Geass Hangyaku no Lelouch
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! (idén jön a második évad)
Hataraku Maou-sama!
3 hosszabb anime amit ajánlok:
Naruto
Naruto shippuuden
Fairy tail
pontosan ugyanezeket néztem meg amiket leírtál, a tokyo ghoul és a parasyte-n kívül. ha ezek bejöttek, akkor ajánlok 1-2 -t a figyelmedbe:
Claymore: a színvonal kicsit ingadozik, de élvezhető, én legalábbis szerettem (leginkább SAO AoT keveréke)
Zettai Karen Children: The Unlimited - Hyoubu Kyousuke: igen jó! 12 részes kis szösszenet, nagyon tetszik, jó kis fordulatok, brutális főszereplő! hasonlót még nem igazán láttam!
Steins;Gate: igazi mindfuck. megnéztem az első pár részt, és azon eszméltem hogy kaphatott 9+ os átlagot myanimelist-en ez a f os. aztán már úgy kiéheztem ara h mikor történik már valami h egyszer csak bumm, és az anime negyedétől kb beindul (nagyon) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!