Milyen animét nézzek meg? (A többi lent)
Figyelt kérdés
Inkább shoujo animéket nézek.Itt egy pár amit láttam : Clannad (nagyon tetszett)Snow white whit the red hair (ezt nemrég láttam és waa remélem lesz folytatás)Kaichou wa Maid-sama (ezt is imádtam)Sword art online (ez nem annyira tetsztett de elment egynek)Nisekoi (nekem bejött)My little monster (ezen elröhögtem magam)Ao haru ride (elkinoztak vele,és vége se lett olyan jó de másképp tetszett.)Inuyasha (na ez volt az első anime amit végig néztem.Kevés szerintem a szerelmi szál de tökre jó)Soul Eter (ez se shoujo tudom,de én szerettem)Méz és lóhere (elmegy)Sakurasou no pet na Kanjo (sokat röhögtem)Say I love you (ez cuki volt csak rövid) Vampire knight,Angel beats és Marmelade Boy.Kb. ennyi.2016. ápr. 29. 10:34
2/5 anonim válasza:
esetleg ezekbe pillants bele ha még nem láttad őket:
Chobits
Asu no Yoichi!
Boku wa Tomodachi ga Sukunai
Boku wa Tomodachi ga Sukunai Next
Futakoi
Goshuushou-sama Ninomiya-kun
Happy Lesson
Happy Lesson Advance
Jinsei
Kanokon
Oku-sama ga Seito Kaichou!
Toaru Kagaku no Railgun
Toaru Kagaku no Railgun S
3/5 anonim válasza:
Steins;Gate. Ez időutazós de van benne egy nagyon jó szerelmi szál is, a főszereplő amúgy hatalmas figura :D
4/5 anonim válasza:
A vándorló palota - anime film
Gekkan Shoujo Nozaki-kun - vígjáték icuripicuri romantikával, de én abszolút ajánlom
Gosick - komolyabb krimi, romantikus
Ore Monogatari!!
Kuragehime
Chuunibyou demo Koi ga Shitai!
Ouran Koukou Host Club
Lovely Complex
Akatsuki no Yona
Itazura na Kiss
Kimi ni Todoke
Noragami - nem romantikus, de lehetne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!