Most milyen animét nézzek?
Figyelt kérdés
Tegnap éjjel fejeztem be a Fullmetal Alchemist: Brotherhood-ot, ami szerintem egy zseniális anime volt, csak egy problémám van: nem tudom mit nézzek most. Neverending animék közül jelenleg a One Piece-t nézem, de mellette szeretnék valami rövidebb, mégis velős animét is (akár többet is egyszerre). Láttam már: Death Note, FMA, FMA: Brotherhood, Shingeki no Kyojin, Parasyte, Sword Art Online, Tokyo Ghoul. Valakinek van valami jó ötlete?#film #anime #Japán #manga #Fullmetal Alchemist #Death Note #Brotherhood #Sword Art Online #Attack on Titan #Tokyo Ghoul
2016. júl. 28. 16:03
11/14 A kérdező kommentje:
Én zöld kezet adtam :)
2016. aug. 3. 09:00
12/14 6byakuya6 válasza:
Nő game no life
Attack ön titan
13/14 anonim válasza:
14/14 A kérdező kommentje:
Egy kis helyzetjelentés: Most tartok a Steins;Gate felénél, mellette elkezdtem a Noragamit , a Mirai Nikkit, az Ao no Excorcist-et, a 91 Days-t, illetve a Re:zero-t (utóbbi valahogy első 3-4 rész után nem fogott meg, de valószínűleg később visszatérek rá). Plusz még mindig futtatom a One Piece-t, jelenleg a 422-ik résznél tartok. Még egyszer köszönöm a válaszokat :D
2016. szept. 25. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!