Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Death...

Mi a véleményetek a Death Note animéről?

Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam, hogy megnézem mert sok jót hallottam róla és kíváncsi vagyok rá de mivel ha jól tudom L meghal meg Kira is ezért nem nagyon merem elkezdeni. Nem szeretem ha meghalnak az emberek az animékben. >.<" Ti mit gondoltok róla? Nagy hiba lenne kihagyni?
2013. márc. 18. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:
egyetlen anime amit láttam:D az egész évadot de kb. a felénél hal meg L és onnan már nem olyan jó szerintem de szerintem nézz bele :D
2013. márc. 18. 17:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Tény, hogy sokan meghalnak benne, de egy erősen ajánlott anime annak, aki szereti a csavaros, fordulaatos, okos történeteket. Nagyon szuper a hangulata, a zenéje,története, grafikája is jó, szerencsére nem az a vontatott, több száz részes anime.
2013. márc. 18. 17:47
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) a hétvégén szerintem elkezdem :D
2013. márc. 18. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindenképp nézd meg! Az első fele (amíg L él) nagyon jó, utána számomra már laposabb, de élvezhető.
2013. márc. 18. 18:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Minimum a 25. részig nézd meg *-* Ha meg már megnézted írd meg pls hogy mi a véleményed róla :D
2013. ápr. 5. 23:00
 6/7 A kérdező kommentje:
rendben :DD
2013. ápr. 9. 19:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is csak a 25. rész-ig néztem, mert L nélkül unalmas. Pont ott tartok, hogy L meghal, abban a pillanatban láttam, hogy egy mentőhelikopter repült el fölöttünk. utána berohan az öcsém és odajön hozzám, hogy valaki szívrohamot kapott.
2014. márc. 13. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!