Mi a véleményetek a Death Parade című animéről?
Nagyon tetszett nekem is, érdekes volt, gyönyörű megvalósítással. Szeretem a kívül, belül értékes történeteket.
Hasonló ezekhez még ha kicsit is:
Jigoku Shoujo
Pandora Hearts
Mushishi
Death Note
Angel Beats!
Gosick
Psycho-Pass
Minden anime szar.
Ajánlok én neked egy animét: az életet
Nézz filmeket,sorozatok,de ami a legfőbb,tv-t!!! Szakadj el a géptől,mennj ki játszani,mennj barátokhoz,mennj a városba,annyi mindent lehet csinálni! Az anime olyan,mint a drog:nem lehet róla leszokni,és ráadásul rosszat tesz az elmének. Ha annyira szereted a japán kultúrát,tanulj kínaiul.
Mintha én azt mondanám minden film borzalmas. De ez sehogy se igaz, mert nem láttam mindet és mert igenis vannak jók.
A lényeg hogy bármit néz, olvas az ember (film, sorozat, anime, mese, könyv, színdarab, stb.) azok között meg tudja különböztetni azt ami értéket képvisel, tanít valamire, azoktól amik csak manipulálni akarják az embert, vagy akár ráerőltetni egy szemléletet.
Kérlek, ne ítélj el valamit csak mert nem ismered, és ne az lapján dönts amit egy-két embertől láttál. (például akik csak a Narutot, Dragonball és hasonló dolgokat nézik, látták, szóval amit leginkább az ember szeme elé tolnak)
Bármi ami függőséget okoz drognak számít, lehet ez film, sorozat, alkohol, cigaretta, csoki de még a sajt is, ha az ember úgy érzi neki mindennap kell, és rosszul van ha nem jut hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!