Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Death...

Mi a véleményetek a Death Note című animéről?

Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Nagyon jó.

Én 2 éve egymás után kétszer végignéztem az egészet néhány nap alatt. A mai napig előttem van az egész történet mindenestől.

Pedig én aztán nem vagyok egy nagy anime rajongó, mert egy kézen meg tudom számolni hány animét néztem az életemben. De egy barátom ajánlotta és nem bántam meg.

2016. dec. 11. 22:15
 2/8 Rayna ***** válasza:

Én olyan 7 éve ismertem meg, egy akkori osztálytársam ajánlotta. 2-3 nap alatt végig is néztem, annyira magával ragadott. Utána nővéremmel is megnéztem újra az egészet, belőle is hasonló hatást váltott ki.

Imádom. Remek sztori, látványos jelenetek, jó zenék, de főképp a sok csavar és észjáték, ami leköt benne. Zseniális az egész.

2016. dec. 12. 10:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyedi sztori, egyedi grafikával, egyedi hangulattal. Mondhatni "kult anime", amit minden animésnek látnia kell. Nem mellesleg a főszereplő japán hangja zseniális, Miyano Mamoru az egyik legjobb seiyuu a szakmában. Habár egy bizonyos rész után (nem akarom lespoilerezni, aki látta az úgyis tudja mire gondolok) veszít egy kicsit az anime a színvonalából.
2016. dec. 12. 16:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez volt az első animém, és máig ez a kedvencem. Túl zseniális ahhoz, hogy megunjam. Bár a második fele kicsit rövid lett, attól még mestermunka. Egyszerűen nagyszerű.
2016. dec. 12. 17:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az egyik legjobb anime. Egyedi sztori, jó karakterek, és úgy az egész.

Bár szerintem a 25. rész után már nem volt olyan jó, de nem akarok spoilerezni. [Saját vélemény]

2016. dec. 12. 18:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyik kedvencem. Én azok közé tartozom akiknek a vége is tetszett, persze többször kellett látnom, hogy valahogy értékelni tudjam.
2016. dec. 12. 21:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeteket!
2016. dec. 13. 22:15
 8/8 anonim ***** válasza:

I-M-Á-D-O-M

Nem hittem, hogy ennyire végig fogok izgulni egy animét, és ennyire fájdalmas lesz Kira bukása. A grafika fantasztikus, egész végig izgalomban tart, és és és.... nincsenek rá szavak, annyira jól össze lett hozva... és mindez véletlenül! Ha utánézel, hogy készült, hogy jöttek az ötletek, és hogy mekkora mélységű az anime/manga... és kiderül, hogy mekkora véletlenség (?) hozta össze.

De összefoglalva: F-A-N-T-A-S-Z-T-I-K-U-S

2016. dec. 13. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!