D. Gray-man milyen anime?
Én az animét nem néztem, csak a mangát olvastam/olvasom, de a manga még nem ért véget, az animét pedig befejezték 2 évad után. Szóval ha elkezded, akkor számíts rá, hogy egy befejezetlen történetet fogsz kapni.
Én mikor elkezdtem a mangát, akkor tetszett. Aztán egyre kesze-kuszább lett, majd volt egy nagyon hosszú szünet. Aztán folytatták megint, már nem tudtam, hogy hol tart a történet és olyan események voltak, hogy alig bírtam felfogni. Szóval egy pont után már "érdekes", de az az animében már nincs benne.
Az animét nem fejezték be két évad után. Két sorozat van:
D.Gray-man (2006-2008 között futott)
D.Gray-man Hallow (mostani nyári szezonban fut)
Lehetséges, hogy a Hallow be fogja érni a mangát, ahogy az első sorozat is. A mangával pedig az volt a legnagyobb baj, hogy a mangaka nem tudott megegyezni vagy a kiadóval, vagy a magazinnal, amiben megjelent a manga, de ez úgy néz ki, megoldódott, jelenleg havi megjelenéssel fut, így elég lassan halad a történet. Az új animesorozat is valószínűleg a manga újraindulásának köszönhető, folytatás pedig az anime és a manga eladásaitól fog függni.
Kérdésre visszatérve: nekem az egyik kedvenc shounen sorozatom, elég sokat komolyodott az évek folyamán a történet, bár valóban vannak keszekuszaságok. Ettől függetlenül szerintem érdemes elkezdeni - maximum nem jön be, és nem nézed végig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!