D. Gray-man-t animét megéri megnézni annak ellenére hogy nem befejeztt?
Figyelt kérdés
2015. dec. 8. 13:49
1/5 anonim válasza:
Ez leginkább tőled függ. Ha szereted az ilyen típusú shounen animéket, akkor igen, érdemes. Nincs befejezve, de ez nem sokat ront rajta. Vannak benne poénos jelenetek és viszonylag látványos harcok, de szerintem eléggé sablon anime. Nekem nem annyira jött be.
2/5 anonim válasza:
Lehet kicsit már elkéstem vele de nemrég jelentették be hogy kap folytatást...elvileg onnan folytatják ahol abbahagyták
3/5 anonim válasza:
Egyenlőre még csak annyit lehet róla tudni hogy 2016 ban fogják leadni
Előző voltam ^-^
4/5 A kérdező kommentje:
ja ezt már én is tudom :)
2016. jan. 1. 00:46
5/5 Siri132 válasza:
Szerintem nagyon megérni megnézni.. nekem a kedvenc animém lett, bár a magyar szinkronja nagyon béna.. de miért van a felirat?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!