Mit a véleményetek a D. Gray-man -ről?
Nem gondolom úgy,hogy ez horror lenne. Nekem tetszett az alapelgondolás,de egy idő után nagyon vontatottnak éreztem plusz majdnem 3 évig szünetelt, ami alatt sokat lehet felejteni.
Itt a mangáról beszélek.
Anno imádtam, öt évig töretlenül a kedvencem volt, az anime és a manga egyaránt. Aztán, amikor több évnyi szünet után végre folytatódott, akkor jöttem rá, hogy ez engem tulajdonképpen rohadtul nem érdekel.
Követni még éppen fogom, mert ha már ez az egyetlen manga, amit olvasok, akkor minek dobjam, de nem tud lekötni többé. Jól indult, időközben még jobb lett, sok lehetőség volt benne, de a mangaka olyan irányba vitte a történetet úgy a 19-20.kötet körül, ami szerintem nagyon nem tett jót a történetnek, ahogy csigatempóban vánszorogtunk előre a sztoriban, egyre inkább esett a színvonal.
Néha-néha felcsillant némi reménysugár, miszerint érdekesebb irányt vesz a sztori, fény derül egy-két régóta várt rejtélyre, vagy hogy újra feltűnnek a rég nem látott karakterek, de semmi.
Akárhogy is számomra már nem több, mint holmi, elnyújtott, fujoshi-bait műdráma sok-sok parasztvakítással. De most komolyan: negyed évente kapunk 50-50 oldalt, amiből 25-ön Gróf és Nea sírnak, egymást ölelgetik és/vagy pszicho-fejeket vágnak, 15-20 oldalon többnyire a (számomra totálisan érdektelen) Johnny/Kanda/Link triumvirátus osztozik már évek(!) óta, és jó ha ebből az ötven oldalból úgy 5-10-en történik is valami (számomra) érdemleges. Őszintén sajnálom, hogy ez lett az egykori kedvencemből. :(
Én D-gray man rajongó vagyok! Imádom imádom!!! Nem tudom megmondani hányszor néztem végig az animét és hányszor olvastam végig a mangát, de nagyon sokszor :D
Tényleg nem horror amúgy, de nem is happy rózsaszínfelhős storyn fut... :p
Ha érdekel téged, azt tanácsolnám, hogy nézzél bele az első pár részbe, és ha érdekel a folytatás, akkor nézd végig mind a 103 részét!! :D És természetesen a mangát is olvasd el!
2006-ban kezdék el vetíteni, úgy hogy nem mai darab, de nagyon jó.
Nekem nagyon tetszett, mikor először néztem végig a sorozato, majd azt követően olvastam a mangát is, amiért külön köszönet Hosino-nak :)
Az anime nagyon szépen viszi az eseményeket, megismered a szereplőket és teljesen beleéreztem magam az egész cselekménysorozatokba, végig követtem a történéseket, a karakterek fejlődését.....imádom Hosino munkáit és a karaktereit is szóval nekem nem volt meglepő, hogy imádni fogom :) Sötét, komor hangulata mellett felcsillan a humor is, ami főleg bizonyos karakterekre érthető.
Nem nagyon szeretem a feliratos animéket, de a japán hang nagyon jól meglett csinálva ezért nem is bánom :)
És jobb késöbb, mint soha alapon idén vetítik majd japánban a folytatást! Ami a 103. részt követi és ha szépen követik a mangát, ahogy eddig is tették akkor nagyot fog ütni. És remélhetőleg Hosino ismét "tollat ragad" és alkot...alkot....! :D
Szóval szerintem nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!