Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményetek a D-Gray...

Mi a véleményetek a D-Gray Man Hallow anime sorozatról?

Figyelt kérdés

Én a régi D-Gray Mannak nagy fanja voltam anno...2x néztem ki a sorozatot annyira rá voltam függve. Az alap story valami nagyon kemény :D

Ez a Hallow címen fűtó sorozatnak az 5.része jött ki eddig. Aki ismeri az animét szerintetek milyen lett??? Mi a véleményetek az új megrajzolt grafikáról? :D

2016. aug. 2. 18:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hááat a kinézet elmegy, manga is elég hasonló, változik az alkotó stílusa. Az animáció minősége lehetne jobb is.

De nem panaszkodom (csak egy picit) mert nagyon vártam, és szeretem.

Ennél már csak durvább lesz a sztori.

Az egyik kedvenc jelenetemet pont kihagyták az anime 4. részéből, azt hiányoltam.

2016. aug. 2. 19:48
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én js nagyon szeretem a D gray mant. Nekem nagyon tetszik a Hallow is. Nekem nagyon hianyoznak a régi szinkronok. Szerintem Allennek hagyhatták volna a régi hangját. A kinezet is lehetne egy picit jobb. De amugy nagyon nagy kedvenc a mostani is.
2016. aug. 16. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!