Csak engem idegesít Nami?
Figyelt kérdés
Ezt főképp arra értem, hogy túl nagy mellet rajzolnak neki, ami ki is látsuik, mert csak egy bikinofelsőt adnak rá..
Én magával a stílusával sem vagyok megelégedve. Nektek mi a véleményetek?
2016. júl. 22. 17:04
2/10 anonim válasza:
Mivel full pikkely az egész engem nem zavar.
3/10 anonim válasza:
Hát az a melltartó+hosszú nadrág kombó nekem se ugazán tetszik. Meg Robin öltözéke sem. Szerintem sokkal jobb lenne, ha Robin a Dressrosán viselt cuccban maradna :D Az szexibb :D
4/10 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha egy hajón élnék én is bikiniben flangálnék :'D de szerintem is picit túlméretezett lett a melle
5/10 anonim válasza:
Naminak nem az egész animében van akkora melle szal az elejét lehagytátok szerintem és a közepével kezdtétek a nézését a One piece-nek!
6/10 anonim válasza:
Hát persze, minden animét az 520. rész után kezdek el nézni.. :) nyilván nem az elejére értettük :D
8/10 energy500 válasza:
Engem nem idegesít inkább viccesnek tartom (de komolyan egy gyenge női karakter de még a legerősebb a csapatban Luffy is fél tőle :D)
10/10 anonim válasza:
Utolsó, te valszeg nem nézed magát az animét, ugyanis abban már-már nevetséges méreteket kapott a csaj. :D
Engem amúgy nem idegesít se a személyisége, se a karakter dizájn, mert azt meg már megszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!