Csak engem idegesít halálra az Aldnoah Zero-ból az a hercegnő?!
Figyelt kérdés
Gyűlölöm az a csajt. Semmire sem jó, életképtelen egyedül, lassú a felfogása csak köszöngetni tud. Nem érti meg, hogy azzal, hogy bejelenti hogy él még nem lesz jobb és a háború nem fog csak az ő kedvéért leállni!! Bocsi, hogy kicsit összevissza írtam, de nagyon felcseszte az agyamat!!2014. szept. 22. 21:17
1/1 gizda50 válasza:
Nekem nem volt vele különösebb problémám.Igazából egy kicsit tetszett is a karaktere.Nekem inkább a végével van bajom hogy Inaho-t és a Hercegnőt is lelőtték.Ha a második évadban nem lesznek életben sztem nem is nézem tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!