Csak engem idegesít, hogy az amerikai filmek többségében, ha rendelnek egy italt, akkor csak beleisznak, vagy még azt sem, aztán otthagyják?
Ez biztos ilyen drámanyomatékosító elem, a főhőst annyira sokkolja, amit a másik mond neki a bárban, hogy még az italáról is megfeledkezik :)
Az egyébként még jobb, amikor jelent végére egészen más kaja van előttük, mint az elején :D
Nem magyarok, és nem érzik kényszernek az ivást.
Egyébként pedig az ottani médiában is csak bizonyos keretek között lehet az erkölcstelen életmódot mutogatni, mert ugye a sok hülye honnan máshonnan tanulna ilyesmit, mint a filmekből, sorozatokból. Ez olyasmi, mint az ágyjeleneteknél. Elmegy szépen a kamera, jelenetet ugrunk - nem látjuk hogy csinálják, de utalnak rá. Na a piálással is hasonlóan van, ha nem szerves része a sztorinak.
Engem amúgy nem idegesít az ilyesmi. :D
De nekem is fura, főleg amikor azt se mutatják hogy kifizette...
A legidegesítőbb viszont számomra, ahogy fogat mosnak. Csak köpnek egyet és kész...nem öblítenek, és nem mossák ki a fogkefét...:S
Azert film, mert kitalacio, nem a valosagot tukrozi!
Ha valosagos ivast/fogmosast/baszast akartok latni, akkor nezzetek valosag show-kat.
Amugy valamennyi valosagalapja van az eves/ivasnak; en itt elek, sokszor latom etteremben, hogy a gyerek/szulo otthagyja a kajat/piat pedig kifizettek. Jolet van, nincsenek raszorulva, hogy minden falatot magukba tomjenek, a takarekossag idegen szamukra, pazarolnak ahol csak tudnak. Egy europainak elkepzelhetetlen, hgy kajat kidobjon, mert ha mas nem, majd az allatok megeszik. Az atlag amerikai siman kidobja a kukaba a kajat! :(
"De ha nem szomjas, akkor miért rendel?" Mivaaan?
Miert mesz be egy kocsmaba/barba/akarhova? Fogyasztasi szandekkal, nem??
"Ez az, ami engem roppant mód felbosszant." Irigyellek, hogy van idod ilyesmire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!