Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak engem idegesít, hogy az...

Mr.Match kérdése:

Csak engem idegesít, hogy az amerikai filmek többségében, ha rendelnek egy italt, akkor csak beleisznak, vagy még azt sem, aztán otthagyják?

Figyelt kérdés

2014. jún. 24. 05:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem csak a filmekben van így hanem a valóságban is. És ezzel nem értem mi a baj. Annyit iszik amennyi jól esik neki, ők nem erőltetik le magukban ha nem esik jól (bár én amiért fizetek azt az utolsó cseppig megiszom/megeszem ha beledöglök is) Nekem külföldi párom van ugyan így de legalább annyival több van nekem. (+általában nem a szegényebb réteg csinálja így)
2014. jún. 24. 09:22
 2/10 anonim ***** válasza:

Ez biztos ilyen drámanyomatékosító elem, a főhőst annyira sokkolja, amit a másik mond neki a bárban, hogy még az italáról is megfeledkezik :)

Az egyébként még jobb, amikor jelent végére egészen más kaja van előttük, mint az elején :D

2014. jún. 24. 09:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Engem az idegesít, hogy mindig van rajtuk cipő. Nem hiszem el, hogy a hálóban kell levenni...
2014. jún. 24. 09:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem magyarok, és nem érzik kényszernek az ivást.

Egyébként pedig az ottani médiában is csak bizonyos keretek között lehet az erkölcstelen életmódot mutogatni, mert ugye a sok hülye honnan máshonnan tanulna ilyesmit, mint a filmekből, sorozatokból. Ez olyasmi, mint az ágyjeleneteknél. Elmegy szépen a kamera, jelenetet ugrunk - nem látjuk hogy csinálják, de utalnak rá. Na a piálással is hasonlóan van, ha nem szerves része a sztorinak.

Engem amúgy nem idegesít az ilyesmi. :D

2014. jún. 24. 11:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Megragadtad a lényeget. jah még sem...
2014. jún. 24. 13:12
 6/10 anonim ***** válasza:

De nekem is fura, főleg amikor azt se mutatják hogy kifizette...

A legidegesítőbb viszont számomra, ahogy fogat mosnak. Csak köpnek egyet és kész...nem öblítenek, és nem mossák ki a fogkefét...:S

2014. jún. 24. 16:09
 7/10 anonim ***** válasza:

Azert film, mert kitalacio, nem a valosagot tukrozi!

Ha valosagos ivast/fogmosast/baszast akartok latni, akkor nezzetek valosag show-kat.

Amugy valamennyi valosagalapja van az eves/ivasnak; en itt elek, sokszor latom etteremben, hogy a gyerek/szulo otthagyja a kajat/piat pedig kifizettek. Jolet van, nincsenek raszorulva, hogy minden falatot magukba tomjenek, a takarekossag idegen szamukra, pazarolnak ahol csak tudnak. Egy europainak elkepzelhetetlen, hgy kajat kidobjon, mert ha mas nem, majd az allatok megeszik. Az atlag amerikai siman kidobja a kukaba a kajat! :(

2014. jún. 24. 20:04
 8/10 A kérdező kommentje:
Én azt értem, hogy nem jellemző a mértéktelenség és a "csakazértismagambanyomom, hamá kifizettem" mentalitás. De ha nem szomjas, akkor miért rendel? Há? Azért mert? Mert nincs semmi értelme, azért? Ez az, ami engem roppant mód felbosszant.
2014. jún. 25. 20:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért rendelnek, mert irtó hülyén nézne ki, ha mondjuk James Bond azt mondaná minden filmben, hogy "Köszönöm, NEM kérek egy vodka-martinit, rázva, nem keverve" Piát rendelni sikkes dolog, de ha mutatnák, ahogy issza, az rontaná a jelent dinamikáját. Hányszor van az, hogy azért nem tudsz rögtön válaszolni egy kérdésre, mert éppen iszol vagy eszel és tele van a szád? Na, ez a filmekben nem nézne ki jól.
2014. jún. 25. 21:49
 10/10 anonim ***** válasza:

"De ha nem szomjas, akkor miért rendel?" Mivaaan?

Miert mesz be egy kocsmaba/barba/akarhova? Fogyasztasi szandekkal, nem??

"Ez az, ami engem roppant mód felbosszant." Irigyellek, hogy van idod ilyesmire...

2014. jún. 25. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!