Csak engem idegesít ez a dolog a "Batman Superman ellen" legvégén?
Nekem pont a film vègèvel voltak bajaim...
Supermant nem ölhettèk meg teljesen mivel jövőre jön az Igazság Ligája amibe minden bizonyal a DC akarja használni az egyik legnagyobb karakterèt.
Amúgy èn a Nolan fèle Batman vègèn vártam, vagy tetszett volna ha Batman meghal...De studio ilyet biztos nem engednènek soha
Superman sorozatot már elinditották az Acèlemberel ami szinte elözmènye a Batman vs Supermanek.
Az Igazság Ligája az nagy kèrdès igy is, hohy milyen lesz. Nagyon nagy kockázat lenne ha Superman kimaradna a filmből. Mondjuk èn nem várok tőle sokat, inkább a Ben Affleck fèle saját Batman filmet nèznèm meg persze a Wonder Women filmet ami jó lehet.
Igazság ligájától nem várok túl sokat, el van sietve az egèsz projekt... Ès Supermant meg muszáj bele írni mivel ő az egyetlen olyan karakter jelenleg az univerzumban akinek van már saját filmje plusz elèg nagy nèv.
Igen terveznek, sőt szinte biztosnak látszik a projekt csak az a kèrdès, hogy mikor. Mivel Affleck-nek elèg sürű a programja de nagyon szeretnèk a filmet megcsinálni...olyan 2019 környèkèt pletykálják.
Valamelyik nap azt olvastam, hogy Ben Affleck már el is kezdett dolgozni a forgatókönyven.
Szerintem biztos, hogy lesz új Batman film az egyik a pènz a másik meg tènyleg èrdekes lehet ez az új fajta Batman ami sokkal másabb mint a Bale fèle volt. Amúgy azt biztosra veszem, hogy lesz ès szerintem az is biztos, hogy Affleck fogja rendezni ami tök izgalmas lenne.
Amúgy èn sokkal rosszabb Batmant vártam de elkel ismernem, hogy jó ez az új Batman vonal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!