Superman hova teszi a palástját/köpenyét, amikor az utcai ruha alatt hordja a Superman-ruhát?
Illetve hogyhogy nem ismerik fel Batmant az anyajegyről, amit éppen nem takar a maszk?
Amikor Batman hívójele megjelenik az égen, akkor mennyi idő alatt készül el? (magára erőlteti a gumiruhát, szemnél fekete smink...)
Ma láttam a Batman vs. Superman filmet. Nagyon rossz volt, a cselekmény nem kötött le eléggé, így ezeken a dolgokon kezdtem gondolkodni.
Hát realitást nem a képregényfilmekben kell keresni. Az ilyen dolgok felett szemet kell hunynunk.
Nem láttam még a Batman vs. Superman filmet, de nem sok jót ígér, ha a nézők ilyeneken gondolkodnak közben..
Fogyatékosoknak lehet ki szúrni a szemüket ilyen filmel nekik megfelel
Lehet akár hány baki benne meg nezik úgy is elfelejtik mi volt benne
#4: Ahogy Alagi mondja, az a fogyatékos, akit le tud bilincselni ez a film. Én kínai mozis verzióban torrenteztem le, és egy idő után jobban érdekeltek a kínai feliratok, mint maga a történet.
Kérdező: engem Superman létezése egészében zavarba ejt. Kezdve olyan hétköznapi dolgokkal, mint pl. a széklet ürítése: ha Clark-ra rájön a szorulás, és rákuporodik a retyóra, akkor hogy nem lesz Hirosima-2 a lakónegyedben? Vagy a szex Loisszal: hogy élte túl az első aktust? Hogy tud megfogni törékeny dolgokat, anélkül, hogy kárt tenne benne (tojás, ceruza, stb.)? Miért egy átlátszó telefonfülkében öltözik át? Miért kívül hordja a bugyiját? És stb. szóval nem egy logikus történet, főleg nem, amit napjaikban csinálnak a képregényekben: pl. hogy több millió fényévről képes meghallani egy hangot (ami hangsebességgel terjed, khm.), majd egy pillantás alatt ott teremni a forrásánál... arra talán még Chuck Norris sem lenne képes. Ez egy bugyuta sztori, és nem lehet komolyan venni. :)
#4 Nem vagyok fogyatékos. Azért gondolkodtam ilyeneken, mert annyira rossz, unalmas volt a film, hogy egyáltalán nem kötötte le a figyelmem. Alváshoz nem voltam elég fáradt, pedig volt pár film, amin sikerült már elaludnom a moziban.
A filmben az egyetlen értékelhető teljesítményt nyújtó szereplő, a Lex Luthort alakító színész volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!