Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Superman hova teszi a palástjá...

Superman hova teszi a palástját/köpenyét, amikor az utcai ruha alatt hordja a Superman-ruhát?

Figyelt kérdés

Illetve hogyhogy nem ismerik fel Batmant az anyajegyről, amit éppen nem takar a maszk?

Amikor Batman hívójele megjelenik az égen, akkor mennyi idő alatt készül el? (magára erőlteti a gumiruhát, szemnél fekete smink...)

Ma láttam a Batman vs. Superman filmet. Nagyon rossz volt, a cselekmény nem kötött le eléggé, így ezeken a dolgokon kezdtem gondolkodni.

2016. márc. 30. 23:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Elég sok megmagyarazatlan dolgok vannak benne Batmantnek mi mozgasa azt a páncélruhát az nem kis súly es még elég nagyokat üt meg Supermanek egyszer kelet volna arcon ütni ott miért nem volt páncelozva hülyeség az egész film anyi ilyet tudnék mondani aki irta a filmet nem tudot logikusan gondolkodni
2016. márc. 30. 23:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Es meg amit nem tudok megerteni (Az acélember film) Űrhajón ritkáb a levegő Superman legyengü hozzá szokott a Földi legkörhöz ez volt a magyarázat es akkor hogy a francba tud semmien vedőruha nélkül repülni a világűrben ahol végképp nicsen levegő
2016. márc. 30. 23:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát realitást nem a képregényfilmekben kell keresni. Az ilyen dolgok felett szemet kell hunynunk.

Nem láttam még a Batman vs. Superman filmet, de nem sok jót ígér, ha a nézők ilyeneken gondolkodnak közben..

2016. márc. 31. 01:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Csak a fogyatékosok gondolkodnak ilyen dolgokon...
2016. ápr. 14. 00:08
 5/11 anonim ***** válasza:

Fogyatékosoknak lehet ki szúrni a szemüket ilyen filmel nekik megfelel

Lehet akár hány baki benne meg nezik úgy is elfelejtik mi volt benne

2016. ápr. 14. 16:01
 6/11 anonim ***** válasza:

#4: Ahogy Alagi mondja, az a fogyatékos, akit le tud bilincselni ez a film. Én kínai mozis verzióban torrenteztem le, és egy idő után jobban érdekeltek a kínai feliratok, mint maga a történet.

Kérdező: engem Superman létezése egészében zavarba ejt. Kezdve olyan hétköznapi dolgokkal, mint pl. a széklet ürítése: ha Clark-ra rájön a szorulás, és rákuporodik a retyóra, akkor hogy nem lesz Hirosima-2 a lakónegyedben? Vagy a szex Loisszal: hogy élte túl az első aktust? Hogy tud megfogni törékeny dolgokat, anélkül, hogy kárt tenne benne (tojás, ceruza, stb.)? Miért egy átlátszó telefonfülkében öltözik át? Miért kívül hordja a bugyiját? És stb. szóval nem egy logikus történet, főleg nem, amit napjaikban csinálnak a képregényekben: pl. hogy több millió fényévről képes meghallani egy hangot (ami hangsebességgel terjed, khm.), majd egy pillantás alatt ott teremni a forrásánál... arra talán még Chuck Norris sem lenne képes. Ez egy bugyuta sztori, és nem lehet komolyan venni. :)

2016. ápr. 14. 16:59
 7/11 A kérdező kommentje:

#4 Nem vagyok fogyatékos. Azért gondolkodtam ilyeneken, mert annyira rossz, unalmas volt a film, hogy egyáltalán nem kötötte le a figyelmem. Alváshoz nem voltam elég fáradt, pedig volt pár film, amin sikerült már elaludnom a moziban.

A filmben az egyetlen értékelhető teljesítményt nyújtó szereplő, a Lex Luthort alakító színész volt.

2016. ápr. 14. 18:31
 8/11 anonim ***** válasza:
A 6os válaszolónak csak annyit említenék hogy Kal-El a kék kriptonittól ugyanolyan mint egy átlagember, de attól mert erős nem jelenti azt hogy elkell törnie egy tojást, a te logikád az agyatlan, ja és mellesleg nem hordja kint az alsógatyáját, de örülök hogy napra kész vagy a témában : )
2016. jún. 14. 13:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Ja és mindegy hogy egy átlátszó telefonfülkében vagy az utca közepén öltözik át, mert olyan gyorsan mozog hogy úgysem veszik észre.
2016. jún. 14. 13:08
 10/11 anonim válasza:
Elvileg Superman képes többszörös hangsebességgel mozogni sőt még gyorsabban is. Levegőre mint olyan sincs szüksége. A kriptoni légkör teljesen más összetételű. Annak aki a földi levegőhöz szokott a kriptoni méreg.
2021. jan. 28. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!