A visszatérő - Assassin's Creed 3 - csak nekem tűnt fel?
2016. márc. 2. 21:37
1/8 anonim válasza:
A visszatérő könyvadaptáció, szóval simán lehet, hogy ott így van leírva a ruha (még nem olvastam), de akár az is lehet, amit te mondasz. De véletlen egybeesés is.
2/8 anonim válasza:
Még jó hogy a visszatérő egy könyvön alapszik :D
3/8 anonim válasza:
Két nagyjából hasonló korban játszódó darabban hasonlítanak a ruhák. Ez valami egészen elképesztő. Magamtól sosem gondoltam volna.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem a történetre gondoltam... a ruha pedig nem hasonlít, hanem teljesen ugyanolyan.
2016. márc. 3. 14:35
5/8 anonim válasza:
Egy világos... -abb ing és rajta egy kékgalléros zubbony, aminek a többi része tök más. Igen, ez plágium.
6/8 anonim válasza:
Az egyetlen dolog, ami tényleg hasonlít, az a kék gallér és az attól lefutó rész, aminek nem tudom, mi a külön neve.
Alatta az ing teljesen más szabású, a gallérja is magasabb, a zubbony teljesen más szabású, kapucnija is van.
8/8 Assassinfan válasza:
A ruha kis eltérésekkel is ugyanaz de mint egy másik válaszban is mondták kb ugyanabba a korban játszódnak és amúgyis kit érdekel hogy milyen ruha van rajtuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!