Sziasztok egyszer elszeretnék menni egy mondoconra, de nem tudom, hogy mi legyek. Én mindig azthittem, hogy itt csak animés karakterek lehetünk, de képene láttam Katnist (Bocsánat nem tudom, hogy kell írni) az éhezők viadalából, Finnt a Kalandra felből és egy miniont is. Ezeket mint a tavaszi mondoconon, Ezért nem értem, hogy akkor nem muszáj, hogy animés karakter legyen? A válaszokat előre köszönöm:)
Először is, elég csak egy kicsit utánanézni a rendezvénynek, és láthatod, miből is áll, minek szoktak beöltözni, mi kaprogramok...
Nem, nem muszáj. Minek öltözz be? Akti szeretsz. Ez ne marró lszól ,hogy "muszáh" beöltöznod. Nem. Ha nincs kedvenced, akit meg tudsz csinálni, akkor inkább haggyd. Mi értelme beöltözni valakinek, akit nem kedvelsz, cska azért, hogy legyen rajtad egy jelemz? Nonszensz.
2016. márc. 30. 20:01
2/6 A kérdező kommentje:
Nem ez a lényeg. Nekem sok kedvenc anime karakterem van csak régen azt hittem, hogy ez animés. És igen utána néztem, de nem találtam semmit. És nagyon sok kedvencem van ilyen mesékből is mint a Finn és Jake pl. És ha lehet olyannak is akkor olyannak is beöltözhetnék. Csak azt szerettem volna kérdezni, hogy minek lehet még? Van-e még valami meghatározás, hogy pl Anime, Manga, Esetleg akkor mese ilyenek. És még egyszer sok kedvencem van.
2016. márc. 30. 20:18
3/6 anonim válasza:
"A MondoCon a japán rajzfilmek és képregények szerelmeseinek, a cosplay és a videojáték-rajongóknak, valamint a sci-fi, fantasy műfajok kedvelőinek nyújt egész napos változatos programokat 2008 óta, töretlen népszerűséggel!"
Mondocon főoldal, nyitószöveg. Valóban utánanéztél? SZerintem nem. Ott van nagy betűkkel, hogy cosplay. Vaalamitn tele van képekkel, videókkal az oldal, ahol egyértelműen látszik, hogy nem csak anime és manga rajongók öltöznek be anime vagy manga karaktereknek.
Jobban kellene utánanézni adolgoknak, ráaádsulez a rendezvény nagyon régóta megy.
2016. márc. 30. 20:48
4/6 anonim válasza:
Ez egy rendezvény ami a szórakozást szolgálja, nincs olyan, hogy minek lehet, vagy minek kell beöltözni. Senki sem szabja ezt meg, azt veszel fel amit akarsz. Ha anime akkor anime, de lehet bármilyen film, mese, játék szereplő, akár egy teljesen ismeretlen karakter is akit egy rajzon láttál vagy akit te magad találtál ki.
2016. márc. 31. 03:04
5/6 anonim válasza:
Bárkinek beöltözhetsz, akár saját magadnak is... én is úgy szoktam és még sikerem is van vele mindig. :]
2016. márc. 31. 06:22
6/6 anonim válasza:
Bárminek beöltözhetsz. Anime, manga, könyv, film, mese, vagy akár saját tervezésű karakter jelmezét is magadra öltheted. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!