Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Minek öltözzek be a nyári...

Mirino kérdése:

Minek öltözzek be a nyári mondoconon?

Figyelt kérdés
Valami egyszerűt szeretnék de mégis mutatóst,olyat amibe nyáron nem izzadok bele.Olyat amihez nem kell hónapokat szenvedni hogy meg legyen.Sok animét láttam életem során és ez rátesz egy kalappal hogy ne tudjak dönteni hogy kinek/minek öltözzek be.Szóval aki tud ötletek az bátran írjon,hátha akad közöttük egy amit szívesen kipróbálnék.:) ^^

2015. máj. 2. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
Mi az a mondocon?
2015. máj. 2. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Nana

Final Fantasy karakterek

Ezek nem olyan bonyolultak, de mutatósak.

Vagy valami alul öltözött yuri/hentai karakter, abba sem izzadsz bele és elég mutatós ha a tested elég jó hozzá.

2015. máj. 2. 15:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Noragami-ból Yato.
2015. máj. 4. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Én Orihime-n(Bleach), Reneé-n/Ichigon( tokyo mew) és Final Fantsy-ból Tifán agyaltam.végül Tifára esett a választásom.Nem döglik bele az ember annyira,mint a habos-ichigo ruhába,vagy Orihime sulis cuccaiba. Egyszerűnek tűnik,csak a bakancsot kell valahogy elviselni :D na meg 4-5 kilót leadni addigra xD
2015. máj. 25. 18:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Sheryl Nome: [link]
2015. máj. 26. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!