Nem rég befejeztem az Inuyashát és azóta rossz kedvem van.Üresnek érzem magam.Mikor belehallgatok egy Inuyasha számba elsírom magam.Eddig semmilyen sorozat,film nem volt rám ilyen hatással.
Egyszerűen imádtad, velem is megesett ilyen, a Lovely Complex c. animével. Nem bírtam ki nélküle, mindig azt néztem, most néztem újra végig tegnap megint. Összesen 36 alkalommal néztem végig a sorozatot, ráfüggtem. Valószínűleg úgy imádtad az Inuyashát, mint én a LC-et, és szomorú vagy, hogy vége lett. Kezdd el újra, hátha az segít! ;) Nekem segített. :D
2016. márc. 27. 20:55
2/6 anonim válasza:
Velem is megesett párszor, hogy amikor véget ért egy anime, ami tetszett, sokáig azon járt az eszem, és hasonlóan éreztem, mint te. De ne aggódj! Néhány napon belül elmúlik. Ha mégsem, akkor írj nyugodtan! :)
2016. márc. 28. 13:46
3/6 anonim válasza:
Nálam ez minden évben jelentkezik, amikor végigolvasom a Harry Potter könyveket. Azt javaslom, sürgősen kezdj el valami más animét nézni, hogy bepótold a hiányt. Kezdetnek a Kyoukai no Rinnét ajánlom, az még stílusban is haosnló, és ugyanaz a rajzolója. Utána meg a Natsume Yuujinchou-t, abból négy évad is van.
2016. márc. 30. 16:17
4/6 anonim válasza:
Velem is ez volt, még általánosban alsóban láttam belőle pár részt az animaxon és csak pár jelenet maradt meg, legjobban az egyik ending amikor bicikliznek:D na mindegy nem isntudom miért de tavaly eszembe jutott ez az egész és végig néztem a sorozatot pár na alatt annyira rákattantam és amikor vége lett ugyan ezt éreztem, zenéin én is sírtam:) más anime elnekem érdekes nem jött be csak ez az egy de ezt imádom, most nézem újra és fanartokat készítgetek:D
2016. ápr. 3. 23:18
5/6 HimeragiYukina válasza:
Remélem sikerült már leküzdened.:) Nekem is rossz érzés volt, hogy vége és sírtam is a zenéken. Nagyon szerethető anime, sőt betudja magát fúrni a minden napokba. Inuyasha és Kagome meg annyira kawaii pár.:3
2016. aug. 23. 06:51
6/6 Ruupi válasza:
Helo.
Én például a Kuroko no Basuke-t és a Haikyuu-nak lettem mondhatni a rabja. Mikor a végéhez értem nekem is mintha üres lettem volna ezért utána kerestem és elméletileg lesz folytatása még is ugyan olyan rosszul éreztem magamat aztán rájöttem hogy kissé bele éltem magam és irigyeltem őket de nem is azért mert olyan szinten tudtak kosarazni vagy röpizni (egy kissé sportos tipus vagyok) hanem az egész életüket irigyeltem, azt hogy egy olyan közösségbe tartoznak (az én sportom egyéni sport szóval még sosem volt úgy mond "csapatom") a mindennapjaikat az iskolájukban, magát a japán rendszert hogy a fiatalabbak tisztelik az idősebbeket hogy az idősebbek nem szemétkednek a fiatalabbakkal azt hogy mindennap edzésük van és olyat sportolhatnak aminek minden percét élvezik ( én eléggé tehetséges vagyok a sportágamban de egyszerűen nem tudom élvezni egy pillanatát viszont túl késő hogy másba kezdjek és nem is nagyon van rá lehetőségem ) és ezek mellett egyszerűen üres lett az életem az övéjükhöz képest még ha csak egy anime is. Szóval én evvel küszködök mivel teljes mondhatni depresszióban vagyok ( kissé bánom is hogy egyáltalán elkezdtem nézni az animéket ) és kissé szégyellem de volt már hogy este csak erre tudtam gondolni és már a könnyeim is potyogtak. De mint megoldást nem találtam mást mint hogy leállok az animékkel és reménykedem hogy az idő majd feledteti velem az egészet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!