Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha nincs időm kapcsolatra,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs időm kapcsolatra, akkor szarul kéne érezzem magam, hogy alkalmi szexelek?

Figyelt kérdés

Persze minden elővigyázatossággal együtt, csak ez nem tesz valakit egy " r**gyóvá"?

vagy csak szimplán élvezi az életet?

F/18 m

#meleg #randi #alkalmi #netes szextrárskereső
2015. dec. 26. 10:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak vigyázz magadra
2015. dec. 26. 10:49
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
ez a nincs idő duma rettentő gyenge. Van aki a te korodban fullra tol egy egyetemet, mellé félállásban dolgozik, önkénteskedik, kikapcsolódik és még barátnőre is van ideje.
2015. dec. 26. 11:07
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Utolso kategória pls...
2015. dec. 26. 11:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ez csak egy kifogás. :) Mindenre lehet időt szánni, amit szeretne az ember. Én egyetemista vagyok és nekem is elég sok dolgom van, de ha lenne egy fiú, akkor rá szakítanék időt. Egy párkapcsolat nem arról szól, hogy a nap 24 órájában egymás nyakán csüngtök. :) Olyan, mintha te így fognád fel. Néhány alkalmat mindig lehet találni, amikor együtt tud az ember lenni a párjával, miközben csinálja napi szinten a dolgát. :) Nekem sincs egyébként párom és én is szexelek fiúkkal, szóval emiatt nem kell magad rosszul érezned. :) De gondold át ezt a "nincs időm kapcsolatra" kijelentést. 20/f
2015. dec. 26. 11:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
hogy mire van időd az a te dolgod. De nem kell magyrázkodni, főleg nekünk egy anonim oldalon. Ha nem érzed úgy hogy szeretnél egy kapcsolatot, jogod van hozzá. Ha egyszer találsz majd valakit, akkor úgyis érezni fogod, hogy ez már több. Addig meg milrt ne érezhetnéd jól magad?
2015. dec. 26. 12:34
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
Hat elég gaz sztem xd én is 18 vagyok és nem tul sokmindenre van idom de egy kapcsolat jol jonne meg ugye arra van időnk amit akarunk..de hat kinek mi
2015. dec. 26. 16:41
 7/8 anonim ***** válasza:
84%
Nekem lenne időm kapcsolatra mégse keresek azt. Szerintem nem kéne emiatt rosszul érezned magad, ha te így jól érzed magad, akkor senkinek semmi köze hozzá. 23/f
2015. dec. 26. 23:38
 8/8 ftf1983 ***** válasza:
78%
Az alkalmizásban semmi rossz nincs. Azok ítélik el, akik vagy nem mernek alkalmizni vagy egyszerűen nem jön össze nekik. Szexelni kell és, ha az ember szingli akkor miért ne alkalmizna. Az meg korrekt, hogy belátod nem tudnál annyi időt szánni egy kapcsolatra, amennyi ahhoz kell, hogy valóban igazi kapcsolat legyen. Persze, lehet példálózni, hogy valaki tanul, dolgozik és mégis van kapcsolata csak éppen azt felejtik el hozzátenni, hogy sokszor ilyenkor az együttlét abból áll, hogy alszanak, mert másra nincs erejük. Nem egy ismerősömnek volt/van ilyen kapcsolata és nem éppen boldogok, mert az ilyen csak nevében kapcsolat.
2015. dec. 27. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!