Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi kapcsolatra tökéletes az óvszer?
Kapcsolatom elején még 17 évesen óvszert használtam párommal majd tabletátt.
Most szétmentünk és abbahagytam a tabit...de lenne egy alkalmi kapcsolatom tuti jó az óvszer???
attól félek kiszakad.
persze, mi mással lehetne?
amúgy megvan már hogy kivel?
már mint arra értem, hogy biztonságos-e.
van már alany hisz azért írtam. XD
Mi a párommal tartós kapcsolatban vagyunk és mindig óvszert használunk, mert nem rendszeres a mentstruációm és a nőgyógyász nem ajánlja a tablettát. Fél éve vagyunk együtt és még soha nem volt vele gond, ha jól helyezitek fel nem is lehet. Az óvszer egy alkalmi kapcsolatban azért is jó, mert véd a nemi betegségektől is.
23/L
"mindig óvszert használunk, mert nem rendszeres a menstruációm és a nőgyógyász nem ajánlja a tablettát"
Nekem is ez volt a bajom meg ráadásul annyira görcsöltem,hogy semmilyen gyógyszer nem volt jó és tartós kapcsolatban élek már 1éve.
Pont hogy beállítja a menstruációt!
Kedves kérdező!
Az óvszer a legjobb főleg ha alkalmi kapcsolat!
Helyesen használva nem eshetsz teherbe és nem kapsz el semmilyen nemi úton terjedő betegséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!