Van olyan anyuka vagy nő aki alkalmi kapcsolatra vágyik?
Szeretném kipróbálni... mindig azt mondják hogy sokat lehet tanulni :) vagy hol keressek ilyesmire partnert, esetleg többre? ne értsetek félre nem prostikra vágyom :)
Én egy huszonéves srác vagyok mellesleg :D
Az a durva,hogy én is szeretem a 20-n éves anyukákat akik csinosak vagy a MILF-eket nagyon,huhhhhhh végem van. :)
27F vagyok.
Ez a téma az én fantáziámat is megmozgatja. :)
22/F Fejér
Korban olyan 30-40 körülire gondoltam amúgy :)
Látom nem vagyok egyedül a témával :D
Hány éves Nagyanyád? Xd Na a vicces részről ennyit... Nem viccből írtam ki a kérdést.
Nem szemétkedni akarok, de hol jó egy MILF-nek hogy tanítgasson egy fiatal srácot? Sosem értettem meg ezt.
Soha nem vonzódtam a fiatalabb srácokhoz. Egy komoly gondolkodású, velem egyidős pasi való mellém, aki engem lep meg az ágyban a tudásával, nem pedig nekem kell megmondanom mit hogy csináljon.
Engem speciel sose kellett tanítani,volt,hogy én mutattam egy MILF-nek újat amit még sose kapott senkitől.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!