Aki latta a legutobbi Naruto Shippuudent (377) attol kerdezem?
Ezek mit szednek????
Eddig is egyre siralmasab volt a szinvonal. Okeoke, kellenek filerek, mersekelten, megertem, abbol is volt par ami azert jo volt. (pl. 290-295)
De ez??? mint valami rosszul sikerult lsd trip...
vagy csak nekem?
Nem tudom nekem tetszett, egész érdekes volt és végre a rajongók kaptak egy képet arról hogy honnan is származik a mecha naruto és kurama egyáltalán (ez a kettő az Ultimate Ninja Full Burstban szerepel.).
De neked mi bajod volt vele egyáltalán?
Csak azért kérdezem mert arra hogy "mint valami rosszul sikerült lsd trip..." nem lehet sehogy sem válaszolni mert nem értem hogy mire gondolsz ez alatt.
komolyan ha nem tetszik nem kell nézni! -.-
mindenki itt rinyál, ahelyett, hogy inkább hálásak lennének azért, mert van aki a ti szórakoztatásotokra napokon/heteken keresztül dolgozik azért hogy egy szerintetek "rossz" rész készen legyen. szerintem meg ez jobb volt mint a tipikus "szomorú hátterem van, de megismertem narutot aki megmutatta a helyes utat" témájú fillerek.
Ne kezdjük már el sajnálni a készítőket, jó pénzt kapnak ezért, mégis süt a sorozatról, hogy szarnak bele az egészbe.
---És egyébként pont ez az oka, hogy szar, legtöbb animében törekednek arra, hogy jóra sikerüljön, mert a pénz főleg a DVD eladásokból lesz. Narutot permanensen veszi a csatorna, így nincs okuk aggódni ilyesmi miatt és ez az ami meglátszik a sorozaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!