Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hol tudom meg nézni a Naruto...

Hol tudom meg nézni a Naruto shippuudent magyar szinkronnal?

Figyelt kérdés
haverom megnézte és azt monta fent van neten de nem találtam hol keressem

2013. jan. 21. 18:05
 1/9 anonim válasza:
Magyar szinkronnal sehol. Nem tudom a barátod hol nézte, szerintem keveri a dolgokat. Az anime csatorna még nem vette meg, de a sima Naruto nemsokára befejeződik a tévében is. Szerintem meg fogják venni a shippuudent is. Japán hanggal, magyar felirattal meg tudod nézni. Úgy a legjobb.
2013. jan. 21. 18:40
 2/9 A kérdező kommentje:
nekem azt monta sőt én is meg néztem műsor újságban hogy múlt szombaton animaxon de nekem nincs és nagyon kivácsi vagyok a magyar hangokra meg az érdekes forditásokra
2013. jan. 21. 18:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Animét (még a tömegshounen naruto-t és bleach-et IS!) csak eredeti szinkronnal jó nézni . A magyar szinkron olyan szar hogy kimondhatatlan , egyetlen jó szinkronos animéről hallottam ez a FMA:Brotherhood volt.

Nincs magyar szinkron a Shippuuden-re és szerintem nem is lesz , az Animax lassan 2éve ígérgeti a szinkront , mégis a csőd szélén táncol , szokj hozzá a felirathoz , felirattal több ezer anime elérhető és hiddel vannak messze sokkal jobbak a narutonál is.

2013. jan. 21. 20:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyesek mekkorákat tudnak hisztizni azon, hogy a magyar szinkron így-úgy milyen sz*r. Ennyire nem kell beleb*zulni az eredeti japán szinkronhangokba. Nem olyan vészes a magyar szinkron egyáltalán, sőt a poénos részeknél, a magyar szókincs pont kapóra jön, mert jobban feldobja a vicces jeleneteket, mint a japán halandzsa.

Nincs bajom egyébként a japán nyelvvel (van nekem egy rakás igen régi fekete-fehér szamurájos filmem feliratosan), én is már megnézetem az elejétől a végéig feliratosan a Narutót, de már tele volt a tököm a sok "dattebayo"-val. (Tudom, hogy a főszereplő egyedi szójárása ez, de már k*rva sok volt nekem hallgatni, hogy egy epizódban ötszázszor hallom).

Nem tudom egyesek mit tudnak hisztizni a szinkronon, megfigyeltem már, az ilyen nagy anime rajongóknál, divat lett utálni a magyar szinkront. Kár is letagadni. Az egész csak kényeskedés és hiszti.

2013. jan. 22. 08:18
 5/9 anonim ***** válasza:

#4-es .

Akkor most viszakérdeznék.

Egyesek mit tudnak hisztizni hogy nincs x dologra szinkron ?

Ha érdekel valami úgyis megnézed feliratosan , ha nem nem..

50 animének ha van magyar szinkronja és azok sem éppen a mesterművek , hanem tömeg műfaj mint az említett naruto.

Szerintem elég kevesen gondolják úgy (már a magyar animések közül) hogy jobb a magyar szinkron .

2013. jan. 22. 11:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Sámán király magyar szinkronnal jobban tetszett, mint eredeti japán szinkronnal (abban Yoh-nak olyan hangja van, mintha csaj lenne)

És mikor még Jetixen ment a Naruto, szerintem ott is jók voltak a szinkronok, Orochimaru akkori szinkronhangja is jobban tetszik mint az eredeti japán

2013. jan. 22. 21:23
 7/9 anonim ***** válasza:

a második válaszolónak teljesen igaza van!

az FMA:Brotherhood tényleg nagyon jól lett szinkronizálva, és a Sámán király is.

A Naruto-t már vagy 3-szor leadták az Animax-en, egyfolytában ismételgetnek. elvileg úgy volt, hogy 2012 márciusában leadják magyar szinkronnal a Shippuudent is... kezdd el nézni japánnal szinkronhanggal, mert tényleg jobb úgy!

2013. jan. 23. 12:23
 8/9 Regus. válasza:
Tudtommal nincs fenn magyar szinkronnal, bár tényleg bejelentették párszor az Animex-en hogy lesz. Viszont magyar felirattal meg tudod nézni az Indavideo-n is, az összes rész fenn van. :)
2013. jan. 25. 16:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Az Animaxosok annyit jelentettek be, hogy amikor megegyeznek a forgalmazóval, akkor szólnak. Nem szóltak és közben csődbe jutottak. Múlt héten az AXN tett egy olyan nyilatkozatot, hogy egyik csatornára sem várható.
2013. jan. 26. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!