Hol tudom meg nézni a Naruto shippuudent magyar szinkronnal?
Animét (még a tömegshounen naruto-t és bleach-et IS!) csak eredeti szinkronnal jó nézni . A magyar szinkron olyan szar hogy kimondhatatlan , egyetlen jó szinkronos animéről hallottam ez a FMA:Brotherhood volt.
Nincs magyar szinkron a Shippuuden-re és szerintem nem is lesz , az Animax lassan 2éve ígérgeti a szinkront , mégis a csőd szélén táncol , szokj hozzá a felirathoz , felirattal több ezer anime elérhető és hiddel vannak messze sokkal jobbak a narutonál is.
Egyesek mekkorákat tudnak hisztizni azon, hogy a magyar szinkron így-úgy milyen sz*r. Ennyire nem kell beleb*zulni az eredeti japán szinkronhangokba. Nem olyan vészes a magyar szinkron egyáltalán, sőt a poénos részeknél, a magyar szókincs pont kapóra jön, mert jobban feldobja a vicces jeleneteket, mint a japán halandzsa.
Nincs bajom egyébként a japán nyelvvel (van nekem egy rakás igen régi fekete-fehér szamurájos filmem feliratosan), én is már megnézetem az elejétől a végéig feliratosan a Narutót, de már tele volt a tököm a sok "dattebayo"-val. (Tudom, hogy a főszereplő egyedi szójárása ez, de már k*rva sok volt nekem hallgatni, hogy egy epizódban ötszázszor hallom).
Nem tudom egyesek mit tudnak hisztizni a szinkronon, megfigyeltem már, az ilyen nagy anime rajongóknál, divat lett utálni a magyar szinkront. Kár is letagadni. Az egész csak kényeskedés és hiszti.
#4-es .
Akkor most viszakérdeznék.
Egyesek mit tudnak hisztizni hogy nincs x dologra szinkron ?
Ha érdekel valami úgyis megnézed feliratosan , ha nem nem..
50 animének ha van magyar szinkronja és azok sem éppen a mesterművek , hanem tömeg műfaj mint az említett naruto.
Szerintem elég kevesen gondolják úgy (már a magyar animések közül) hogy jobb a magyar szinkron .
Nekem a Sámán király magyar szinkronnal jobban tetszett, mint eredeti japán szinkronnal (abban Yoh-nak olyan hangja van, mintha csaj lenne)
És mikor még Jetixen ment a Naruto, szerintem ott is jók voltak a szinkronok, Orochimaru akkori szinkronhangja is jobban tetszik mint az eredeti japán
a második válaszolónak teljesen igaza van!
az FMA:Brotherhood tényleg nagyon jól lett szinkronizálva, és a Sámán király is.
A Naruto-t már vagy 3-szor leadták az Animax-en, egyfolytában ismételgetnek. elvileg úgy volt, hogy 2012 márciusában leadják magyar szinkronnal a Shippuudent is... kezdd el nézni japánnal szinkronhanggal, mert tényleg jobb úgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!