Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Akik látták már a Naruto...

Akik látták már a Naruto Shippuudent! Naruto és Sakura összejönnek?

Figyelt kérdés
És egyébként szerintetek összeillenének?
2014. jan. 12. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Még nincs vége az animének, így nem lehet tudni:D amugy szerintem nem, én naruhina párti vagyok:)
2014. jan. 12. 17:26
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi a választ, én is :)

meg amúgy is, szerintem Sakura nem érdemelné meg, hogy összejöjjenek...úgy értem, amíg ott volt Sasuke is, Narutot le se szarta, pedig szerencsétlen udvarolt neki egy csomó ideje, mégis mindig Sasuke után koslatott, aki kb. le se szarta a fejét...szóval szerintem ezek után nem érdemelné meg, hogy Naruto összejöjjön vele.

2014. jan. 12. 17:34
 3/6 A kérdező kommentje:
bocsi a szóismétlésekért xd
2014. jan. 12. 17:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Sakura karakterfejlődése az Sasuke megtalálása óta (shippuuden eleje) a nullát közelíti,egy egyszerű Tsunadeutánzattá degradálódott. Kizártnak tartom, hogy összejöjjön Narutoval.
2014. jan. 13. 20:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Igaz amúgy, még a Shippuudentben is mondták, h ugyanolyan lett, mint Tsunade :D
2014. jan. 13. 20:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Nos nem tudom hogy azóta követed-e a Naruto Shippuden eseményeit de Naruto és Hinata illetve Sasuke és Sakura lett. December 6.-án mutatjákbe az utolsó Naruto mozifilmet Naruto Shippuden The Last néven. :)
2014. nov. 22. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!