A DRAMAtical MURDER animének mikor lesz folytatása?
Ha jól tudom eddig 3 rész van fent.
A játékot játszottátok már?Én nem tudom elindítani vmiért..talán mert béna vagyok:(
Kérdező, hogy állsz a játékkal? :D
Nemrég hallottam, hogy a dmmd animéhez csinálnak 1 ovát is :3
Elvileg olyan "mi lett volna, ha..." történet lesz, és az egyik bad endet fogja feldolgozni.
Tényleg, el is felejtettem kérdezni: milyen a Lamento? :D
A kérdező szépen felszívódott. :D
Na, de jó. Akkor is valószínűleg Ren sztoriját kapjuk, úgyhogy nem is reménykedem más karakterben. :)
A Lamento? Őszintén? Még nem igazán ástam bele magam, nem volt túl sok időm (ma este állok neki komolyabban), de amennyit eddig tapasztaltam belőle… Nagyjából a sírógörcs kerülget olvasva ezeket a sorokat.: [link]
-LAMENTO SPOILER- Kérdem én, mi ez? Havonta kiválasztanak egy random macskát, akit a többiek felfalnak, mert már nincs több élelem, az idősekkel, nőkkel, gyerekekkel végeztek. Ez eddig borzalmas, jó és rossz értelemben is. Majd meglátjuk, mi lesz. :')
Arra h mi lesz én is kíváncsi vagyok!!!
(SPOILER)
Nekem már kapásból a szívem szakadt h Konoe-nak a szülei meghaltak. Az édesanyját megértem(belehalt a szülésbe), de az apja??? Meg mi az h senki sem segít Konoe-nak....ez olyan rossz :'(( Meg vissza sem térhet Karou-ba. T_T No meg ez a kajás dolog... Istenem, történjen valami jó is!!! Ha ilyen világban élnénk én ezektől hamar sokkot kapnék. Konoe hogy bírja???(nemtom)
Na sikerült leszedni a játékot? Tudok egy jó linket, ha onna leszeded telepítened se kell XD én is végigjátszottam mindkettőt, imádtam. Nekem nehéz, hogy ki a kedvencem, Minket csak a re:connectben szerettem meg. Koujaku volt az első és abszolute fan :) Cleart is szeretem, és talán a másik nagy kedvencem pont Ren. Imádom Rent. Noiz meg. NoizXD
( Amúgy most, hogy az animének vége, én kinyílvánítom a véleményem. Szerintem pocsék voltXD az egészXD úgy egyben. Én nem nézem meg többet :/ pedig vártam nagyon. De költségvetés se volt rá látszik, még az ainimáció is vertelem volt, ahogy futottak azon kiakadtam. De áh nem tudok jót mondani rólaXD inkább játszom vele mégegyszer.)
Bocsika eltűntem sok dolgom volt..
de végig néztem az animét csak ilyen rövid lett?:(
A játék jobb szerintem bár csak a playthrough-ot néztem a youtubon mert lusta voltam letölteni órákat várni vagy napokat.. de most majd lesz időm úgyhogy lehet újból nekiállok.XD írta vki hogy tud linket azt szívesen elfogadnám olyan lenne jó ami egyben leszedi torrentel nem egyesével kell töltögetni..stb..
Nektek hogy tetszett az anime a sorozat? Nekem a Clear-es rész tetszett a legjobban.:D
Hát igen a grafika elég ratyi lett még az újabb átdolgozás is gázos..:/ jobb is hogy nem folytatták...
Sei a másik kedvencem az ikertesója Aobának.:)
Természetesen Aoba Clear és Sei a befutó nálam.Minket valahogy nem csípem elég öreg fazon és a stílusa se jön be annyira.. valakinek lehet..amúgy
Lamentoval se játszottam még abban is elég sokat verekednek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!