A DRAMAtical MURDER animének mikor lesz folytatása?
Ha jól tudom eddig 3 rész van fent.
A játékot játszottátok már?Én nem tudom elindítani vmiért..talán mert béna vagyok:(
Sok sikert a letöltéshez, remélem összejön. :3
Én csak a stílusukról beszéltem, nem a módszereikről. Az allmate-jük meg már más téma. xD
Viszont Seit nagyon sajnáltam, és a re:connectben nagyjából majdnem felakasztottam Rent, de aztán sikerült hozzászokni. (Utána néztetek már, hogy a google fordító szerint mit jelent a Sei név? :D)
Valaki megnézte már az 5. részt? Mert nálam tegnap vihar volt, és mindig újra kellett tölteni, szóval inkább feladtam. Majd ma, de már megint hálózati hibára hivatkozik.
Igen, igen, ezt az April Fools-t már láttam. Noiz és Mink pedig annyira unják az egészet, ahogy azt kell. :D
Ezt a blogot követi valaki? Hihetetlen, amit összehoznak benne. xD [link]
Jut eszembe, ezen szintén meg kell halni, igaz, egy szót sem értek. :D https://www.youtube.com/watch?v=bq_qVnF3prU
Ááá Minkről és Noizról el tudnék nézni egy spin off sorozatot, amiben kötelező lenne részt venniük mindenféle idióta programban XD
Sei neve... hááát :DDD Mondjuk van pár beszédes név a játékban, de ez valahogy túl sokat mondd XD
Szegény megboldogult Seiről nem akarok rosszat mondani, de Ren tényleg jobb volt a rhyme-os verzióban... Mondjuk végül is mindegy, legalább nem maradt kutya O.O
Az 5. rész meg jó volt, csak a kanapés-vitatkozós jelenet valahogy viccesebb volt a játékban :S Az animében valahogy kevesebb a flegmázás :(
A grafikát is egész jól eltalálták, bár külön szórakoztató volt, amikor a múltkor mindenkinek retardált fejet rajzoltak :DD ( [link] )
Sajnos a videót én sem értem, de a tumblr blog a beszélgetésekkel nagyon durva XDDD Már el is van mentve a könyvjelzők közé :3 köszi ^^
Am találtam egy ilyet : https://www.youtube.com/watch?v=epyA-GHX6a8 amiből kiderül, hogy nem csak normális dmmd rajongók vannak O.O :DD
Teljesen egyetértek, azt én is szívesen megnézném. :D
Igen, Ren valahogy a Rhymeban jobban nézett ki, most így félig Seiként elég brutális, de ha ez volt a búcsúajándéka, hát tiszteletben tartjuk. :D Rennel is meglehet barátkozni egy idő után, csak meg kell emészteni.
Én még mindig próbálkozom a töltögetéssel, ilyen hosszú napjaim még nem voltak. ._. Remélem, hogy ezúttal lejön, különben idegbajt kapok. Nos, pont most jelentett hálózati hibát megint. ><
A múltkori rossz grafikát végig röhögtem, de szerencsére újra rajzolták (elvileg x)), szóval nem aggódom. Remélem, több ilyen igénytelen részt nem kapunk majd. :D De viccnek nem rossz.
Ó, szívesen, örülök, hogy tetszik, azt hittem csak én vagyok annyira elvetemült, hogy ilyeneken röhögök. xD
Wow, ez a videó nagyon durva. xD Csak öt percig bírtam. „Open salami”. xD
De ez sem semmi. https://www.youtube.com/watch?v=8aC7bK-CTG0 Aobát még mindig a legaranyosabb ukénak tartom, de ez már idegesítő. :D
Töltsd torrenttel, akkor nem baj, ha akadozik a neted...
De már fent van indavideon is magyar felirattal, azt meg végképp nem kell töltögeti ;)
Am el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet azoknak, akik nem játszottak a játékkal, mert az animében minden olyan gyorsan történik, és össze van kuszálva a történet... O.O
Meg (nekem) külön izgi, h milyen történetszálat fognak majd használni. Mármint gondolom Renét, a 18+os részek nélkül, de azért csak beviszik a kis férfiháremet is a Platinium Jail-be... :DD Legalább is remélem, hogy nem csak mutatóba lettek berakva erre az 5-6 részre :S
Jaj végre elkezdték reklámozni a re:code-ot is ^^ :
Ebben elvileg Sly lesz a főszereplő (OK, nekem sincsenek konkrét infóim, csak láttam kb 2 izgatott hangvételű tumblr postot, amik valami ilyesmit említettek :S )
Nem tudom feldolgozni, hogy miért csak ps vitára adják ki a re:code-ot... Mármint kinek van egyáltalán ps vitája?? Komolyan aggódok, hogy hogy fogok hozzájutni a játékhoz :SS
( [link] nyehh mi ez a morphine logos pulcsi??)
Az iiyo-hoz meg:
"Old Koujaku had a farm
iiyo iiyo iiyo" XDDDDDD
(Nem csodálom, hogy kikészült szegény ^^")
Őszintén? Én még indavideón is töltögetni szoktam, szóval teljesen felesleges, hol kapok idegbajt. xD Amúgy már megoldódott a probléma. Azt hittem, Noiz és Koujaku jobban összekapnak majd, de csalódnom kellett. :/
A DMMD wiki szerint igen, Vitára lesz. Ami nekem nincs. Most szakadt meg a szívem, hogy maximum csak walkthrough-okat rézhetek róla, ami meg nem fogja visszaadni az élményt. Pedig komolyan várom, pont a születésnapom előtt jelenik meg egy nappal. És meg is kaphatnám… ha lenne PS vitám, meg ha japán lennék/ott élnék/beszélném a nyelvet. ._.
„The original game launched on PC in Japan back in 2012 and was rated 18+. This version is rated CERO C (15 and up), so it's safe to say there will be some differences in content. ” Ezek szerint ez a verzió inkább BL lesz, mint yaoi. Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki ebből.
Még a képekre is rá van írva. De azért reménykedem, hogy sokan felháborodnak a Vita miatt, és kapunk PC verziót is. :/
Igen, a fő történetszál lesz valószínűleg, és biztosan a yaoi részek nélkül, mert R-13 a besorolása az animének.
Just wow. *-* Aobának/Slynak egyre jobb ruhái vannak. És ha Sly lesz a főszereplő… akkor tényleg nem tudok BL-t, csak hard yaoit elképzelni. Elvégre, ő nem a kedvességéről híres, tapasztalhattuk párszor.
A Morphine logóról meg annyit, hogy szerintem Sly van annyira badass, hogy önszántából beálljon közéjük. :D
Szegény Koujaku, lányok helyett már a tehenek istenítik. xD
„A PlayStation Vita game titled DRAMAtical Murder re:code has been announced for October 30, 2014.[14][15] DRAMAtical Murder re:code is a remake of the original game, but is targeted towards a younger audience, as it is rated CERO - C for ages 15 and above. As such, some of the game's contents will be revised in order to make it more appropriate.”
Ha a re:code tényleg csak egy remake a fiatalabbaknak, már nem aggódom annyira. Viszont akkor is igazságtalanság. :(
Örülök, hogy megoldódott :D
Amúgy igen, a java kimaradt a kanapés jelenetből (még asszem szöröncsétlen Clear "Legyünk mindannyian barátok!!" elszólása is, amit káár volt kihagyni :S )
De legalább megcsinálták az ezelőtti részben azt a jelenetet, amikor Koujaku és Noiz verekednek :3 Na az jó volt :D
A Togainu no chi - true blood is elvileg csak 1 remake volt, de tettek bele valami plusz férfit
( [link] )
hhhng :3
Na mindegy, remélem tényleg nem maradunk le semmi érdekesről :DD
Mondjuk attól függetlenül, hogy benne lesz-e a re:codeban vagy nem, egy SlyxNoiz párosra kíváncsi lennék X"D ("Bite it...")
Meg Mizukit elfogadnám plusz 1 főnek, ha már sem az alap játékban, sem a re:connectben nem jött össze neki Aoba...
Hát igen, valószínűleg nem tett jót a kapcsolatuknak, hogy Aoba kiégette szegény gyerek agyát :/
[link] XD
Most, hogy az én problémám megoldódott, igazán szeretném megtudni, hogy a kérdezőé is eredményre jutott-e, mivel már napok óta felszívódott, mi meg telespameljük a kérdést. xD
Na, igen, amikor Koujaku meg Noiz egymásnak ugrik, a legjobb jelenetek közé tartozik. Reméljük, nem felejtik ezt el a készítők. :D
Ja, hát ez jogos, plusz a képek alapján ez baromira nem egy remake, hanem egy teljesen új történet.
Aww, komolyan, Sly tud pózolni, csak kitöröm a nyakam, mire megtudom nézni egyenesen a képet. :3
Slyból kiindulva, szerintem ő azért sem tenné meg, hogy kínozza szegény germán emberünket. xD De így visszagondolva (vagy tévedek xD), Mink route-jénél elég sokszor előjött, szóval neki örülni fog. :D
Oh, igen, Mizukit szívesen elnézném. A re:connectben igaz, kaptunk belőle egy kis ízelítőt, de most már igazán betehetnék teljesen a menyétjével együtt (ugye menyét volt? ><). Plusz, nem úgy tűnt, hogy haragszik Aobuttra, szóval annyira nem lehet rossz a kapcsolatuk most sem.
Köszönöm hogy hiányoltok..:D
Nem olvasom el mert spam!!
Elutaztam túráztam,nem voltam gép közelben se úgyhogy levagyok maradva..:(
A játékra se volt még időm beindítani...Na majd holnap nekiugrok újból.;)
Irigykedem hogy Ti már játszottatok.:D XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!