Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A DRAMAtical MURDER animének...

A DRAMAtical MURDER animének mikor lesz folytatása?

Figyelt kérdés

Ha jól tudom eddig 3 rész van fent.

A játékot játszottátok már?Én nem tudom elindítani vmiért..talán mert béna vagyok:(

2014. júl. 29. 12:08
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

Jól gondoltad, hogy lány vagyok XDDDDD Mondjuk próbálom megnézetni a dmmd animét néhány fiú ismerősömmel, de eddig még egyikük sem bírta a 3. részig. Nagyon szórakoztató nézni, hogy az 1. rész még úgy-ahogy tetszik is nekik, aztán utána néznek, hogy miről is szól valójában a sztori :))

Amúgy igen; elég sok "gázos" jelenet van néhány ilyen játékban -főleg a Nitro+ Chiral által kiadottakban- , annak ellenére, hogy a lányok (elvileg) a rózsaszín/nyálas történeteket szeretik ^^""

A dmmd-ben először Clear bad endjét sikerült összehoznom, és akkor mondtam, h "jó, mostantól óvatosak leszünk" de a végén kiderült, hogy ha meg akarom kapni Ren sztoriját (a true endinget), akkor muszáj végigjátszanom az összes bad endet......... Fakk..

A Lamentoval meg majd vigyázz (ha kijön egyáltalán a fordítás), mert azt mondják, hogy a Sweet Pool után ez a legdurvább Nitro+ chiral játék O.O

De ahhhhh cicafülek *3*

2014. aug. 1. 21:52
 12/47 A kérdező kommentje:

Jajj de jó hogy elkezdtem írni és véletlenül kilépett ez az izé...

Most leírom mégegyszer.

A Lamentónak már van english patch-e azt hiszem félig kész.:

keress rá google-n.:)

Tényleg édesek azok a cica fülek! kawaii :3

Már elfelejtettem mit akartam írni. Nem baj ha durva én azt szeretem...:D

2014. aug. 1. 22:49
 13/47 anonim ***** válasza:

Eegen, van hozzá felirat, de csak 75% van kész, ami elég messze van a 100-tól :(

Nem vagyok türelmetlen, meg tudom, hogy sok munka van a fordításban/szerkesztésben, de már kb 2 hónapja nem engedem újratelepíttetni a gépet, nehogy letörlődjön a játék ^^" (nem tudnám visszatenni O.O)

Egyébként azt hallottam, hogy csinálnak egy 3. játékot is a dmmd-ből PS Vitára, szóval ha van olyanod, arra tuti rá fogod tudni tenni ;) (más kérdés, hogy valszeg csak japánul lesz elérhető...)

2014. aug. 2. 19:57
 14/47 anonim ***** válasza:

Hali! A dmmd én is nagyon szeretem bár a játékkal én nem játszom( nem megy olyan jól az angol, de youtube-on megnéztem a végigjátszást). Ugyanígy a Togainu no Chi-vel, abból még a mangákat is megnézfem.. XD

Ti eltudnátok mondani h a tnc-ben mi volt a ShikixAkira endingben? Azt nagyon nem értettem. Meg amelyikőtök játszott a dmmd-vel az megmondaná h Aoba és Sei ereje honnan volt?

Bocsánat h csak így betörtem a beszélgetésbe, de nincs kitől megkérdeznem

2014. aug. 2. 20:21
 15/47 anonim ***** válasza:

LOL semmi gond :D Problémás dolog olyan embereket találni, akiktől ilyesmiket kérdezhetsz ^^

spoiler (?)

Shikinek 3 endingje is volt a tnc-ben:

1: Shiki és Akira elszöknek, de Shikit üldözik olyan emberkék, akiknek régen keresztbe tett. Velük harcol egy darabig, de aztán egyre kevésbé érdekli bármi is (nem volt többé életcélja), nem is akar harcolni, ezért Akirának kell ellátni őt: ő harcol helyette, eteti, öltözteti, viszi hulló leveleket nézni, meg mittudomén XD - Ezt emlegetik "good ending"-ként...

[link]

2, Shiki lesz Japán diktátora, Akira meg a alatta dolgozik. (:DD)

[link]

3, Shiki Toshima ura lesz, és szabadidejében azt játsszák Akirával, hogy Shiki levadássza az összes olyan pasit, akivel Akira összefeküdt, amíg távol volt...

[link]

A DMMD-ben meg Sei és Aoba Toue egyik kísérletének az eredménye, mert a pasi olyan eszközöket akart kifejleszteni, amikkel könnyen uralkodhat az emberek elméje fölött...

2014. aug. 2. 23:36
 16/47 anonim ***** válasza:

Mindent nagyon köszi! :)

A lamento engem mostanában kezdett el foglalkoztatni amikor Rai-ról találtam egy képet( persze akkor még nem tudtam h ki ő csak mikor rákerestem) Minden esetre elkezdett érdekelni mert a lamento azt jelenti h sajnálom....

És akkor jönnek a kérdések h na vajon mit sajnál, mi történt akkor..stb. Felébreszti a fantáziát XD

2014. aug. 3. 14:45
 17/47 anonim válasza:

Fú, hát a kérdésedre válaszolva (jól belepofátlankodom én itt a dolgokba :D), minden vasárnap (szóval ma) este 8, fél 9 körül jönnek a DMMD részek (angol felirattal, persze), szóval érdemes figyelni. Animeseason.com-on HD-ben vannak, de ha magyarul akarod nézni, akkor inda. :D

A játéko(ka)t igen, meg tudtam nyitni, ki is játszottam (mind kettőt). Eddig ez a kedvenc yaoim, Aoba hihetetlenül aranyos. Látom, itt mindenki Clear meg Noiz fan, amivel teljesen egyetértek, viszont én ki nem hagynám Tripet és Virust. Nagyon jó a stílusuk. Azt sem értem, Minket miért utálja mindenki, amikor a re:connectben tök jó fej ahhoz képest, amit az első részben produkált (bár igaz, az előbb említett második rész endingjei szinte csak a szexjelenetekre koncentrálnak a történet helyett). Még nagyon tetszik az is, hogy a DRAMAtical Murder re:connectben kapunk egy jó kis kártyajátékot, meg Aoba április elsejei twitter üzeneteit. Szegény ki volt akadva, hogy miért érdekli más embereket az alsógatyája színe. Ja, és a születésnapi ajándékairól se feledkezzünk meg: Clear aranyos jellyfish sapkája vitte a pálmát.

Ha szeretnéd a játékot, szerintem próbáld meg ez alapján telepíteni, nekem bejött (ha meg már megvan, ne haragudj): https://www.youtube.com/watch?v=gN8SE-DLBwQ

A Togainu no Chivel kapcsolatban még nem igazán tudok mit mondani, igaz, tudatosan, de Gunji jól elkapott. Eddig Rin megvan, meg Arbitro, plusz Motomi, és Shikit fogom a végére hagyni, mert az ő kisugárzása a legjobb. :D

A sweet poolt próbáltam, aztán valamikor problémám akadt a mentéssel, és nem tudtam játszani, folyton valami japán szöveget dobott ki, törölnöm kellett. A 8 fájl, miből áll a játék még meg van, a TnC után megpróbálom újra tölteni.

A Lamentóról hallottam már, de el is felejtettem, köszönöm, hogy felhoztátok. ;)

Silver Chaos… hm. Még sosem hallottam róla, de nem igazán tetszik a grafikája. :/

2014. aug. 3. 22:29
 18/47 A kérdező kommentje:

Köszi a linket nekem még nem sikerült felraknom a DM-et license ID-t kér..:(

Mindjárt megnézem a videót hátha segít! ^^ Már nagyon kivagyok akadva hogy nem sikerül..

2014. aug. 3. 23:28
 19/47 A kérdező kommentje:

Nem Én nem csak Noiz fan vagyok hanem Aboa a kedvencem olyan cuki a szerkója is tetszik.. Meg Clear is mert úgy hívja őt hogy Mester..A különc figurák tetszenek..:D

Bárcsak tudnám hogyan lehet újratelepíteni mert valamit nagyon elrontottam az elején nem állítottam át japánra..pff:(

2014. aug. 3. 23:34
 20/47 anonim ***** válasza:

"viszont én ki nem hagynám Tripet és Virust."

NE x"DDDD

Az Oroszlán király már soha nem lesz olyan, mint a dmmd előtt XD És hüllőházba se fogok menni egy jó darabig... ^^"

Egyébként nekem is szimpatikusak voltak, egészen addig, amíg a feleségükké nem tették Aobát, de ami utána jött... :O

Mondjuk még így is Ren route-ja volt a legdurvább élményem a játékban... xD

A Minkes résszel meg naagyon egyetértek: a sima játékban kb végig morogtam, h mennyire utálom, és hogy merészel egyáltalán happy endet kapni, de aztán jött a re:connect, ahol már nem voltam rosszul tőle, és végül a Summer side story-ban szerettem meg :3

Aztán betudtam annak, hogy csak a raszta haj volt rá rossz hatással :DD

(Amúgy ha valakit érdekel, csináltak valami április elsejei rádióműsort a dmmd szereplőivel:

[link]

[link]

[link] - nagyon jóó ^^)

A Sweet Pool-hoz meg sok szerencsét, én sajnos nem tudtam rájönni, h mért nem műxik :S

Mondjuk az autoplay-t fel lehet gyorsítani, és így elég gyorsan végigpörgetheted azokat a részeket, amikkel már játszottál, de hótt idegesítő :S

2014. aug. 4. 03:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!