Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A DRAMAtical MURDER animének...

A DRAMAtical MURDER animének mikor lesz folytatása?

Figyelt kérdés

Ha jól tudom eddig 3 rész van fent.

A játékot játszottátok már?Én nem tudom elindítani vmiért..talán mert béna vagyok:(

2014. júl. 29. 12:08
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:

már kint van a negyedik rész is ( [link] )

mindig kedd-szerda körül jelenik meg

a játékot még nem kezdtem el, de lassan ideje lenne most már....akarok látni egy kis "robbanást" :S :D

2014. júl. 29. 19:49
 2/47 A kérdező kommentje:

Oh tényleg ma már megtaláltam.Köszi!!!

Én meg nem tudom meghekkelni sajna..:S

Neked melyik a kedvenced benne?:D

2014. júl. 29. 22:54
 3/47 A kérdező kommentje:

Én inkább letöltöm úgy jobban szeretem nézni.

Annyira jók benne a karakterek meg minden! A TNC után ez is nagyon ott van! Remélem a játékot is sikerül majd elindítanom valahogyan..:D

2014. júl. 30. 00:35
 4/47 gizda50 ***** válasza:

Igazából én is szeretnék kérdezni valamit :D

Tetszik a történet és a karakterek kidolgozás is DE mivel még nem láttam olyan lányt akibe bele szerethetne a főhős és már csókolózott egy fiúval feltételezhetem hogy itt a fiú a fiúval dolog érvényesül?

2014. júl. 30. 23:28
 5/47 A kérdező kommentje:

Igen, nem meglepő mert ez egy yaoi!fiú/fiú úgyhogy ne is várd a lányt!:D

XD

Szerintem ez így jó! Olyan cuki együtt Noise és Aboa és Clear is tetszik!

2014. júl. 31. 13:38
 6/47 anonim ***** válasza:

4: a játék yaoi, de a történetben valószínűleg nem lesz benne egyik olyan történetszál sem... Ezt a Noizos-smárolós dolgot is csak azért tették be szerintem, mert ez még benne volt a játék fő sztorijában is (azaz abban a részben, amikor nem biztos, hogy melyik pasi mellett kötsz ki) és tulajdonképpen ez még elég ártatlan dolog volt - a többihez képest.

A játékkal meg lehet, hogy tudok segíteni; amikor én telepítettem, kb minden lehetséges hibát elkövettem/megoldottam, (ráadásul 2szer is telepítenem kellett) szóval van valamennyi rutinom ^^"

Így látatlanban azt tudom javasolni, hogy a vezérlőpulton állíts át MINDENT, de tényleg MINDEN hozzáférhetőt japánra... Nyugi, nem lesz az egész géped japán, csak max a kalóz programokat (:D) meg a naptárat hozza be japán karakterekkel a gép...

Éés itt van ez a szent oldal, képekkel, és leírással

[link]

Nekem főleg ez segített kibogozni a dolgokat ;)

2014. júl. 31. 21:54
 7/47 A kérdező kommentje:

Akkor az animében nem lesz több ilyen jelenet? ó de kár!:(

Akkor az a baj hogynem állítottam át japánra azt mindig kell mielőtt telepítek?

A Togainu no chi-nél csak patch-elni kellett de az is sokáig tartott míg rájöttünk hogy kell elindítani.

Windos 7-em van nem XP-m!

Meg valami mást is kiír..van nekem is egy guide-om de még nem jutottam el oda hogy végigcsináljam mert idegileg kikészülök tőle, majd megkérem a barátomat csinálja meg.

Amúgy én innét néztem.:

[link]

Na itt vannak finomságok.:);)

2014. aug. 1. 01:22
 8/47 A kérdező kommentje:

A Silver Chaos BL-game-t is végigvittem azt sikerült egyedül telepítenem. :D

A tnc-nél pedig elég hamar meghaltam brutálisan..:S

sajnos nem úgy jöttt ki ahogy akartam..:D alig volt benne yaoi kép.én bénáztam el lehet..

2014. aug. 1. 01:29
 9/47 anonim ***** válasza:

A tnc-nél meghaltál a sztori befejeződése előtt? O.O Azt hogy? :D

Úgy emlékszek, hogy csak azokban a bónuszkörökben lehet hamarabb meghalni, amit az után kapsz, hogy az összes karakterrel végigtoltad a játékot...

Amúgy ha más válaszokkal csinálod végig, kapsz több yaoi képeket, és szerencsére tudod is skipelni azokat a részeket, amiket már ismersz. (magyarul nem kell az összes alkalommal az elejétől a végéig olvasnod a szöveget, hanem elég azokat a részeket olvasnod, amiket még nem láttál)

A DMMD telepítését meg ne add fel, mert nagyon megéri :3 Személy szerint nekem ez a kedvenc yaoi játékom: a sztorit, a karaktereket, a grafikát; minden nagyon eltaláltak. :)

- Mondjuk oly' sok összehasonlítási alapom nincs, mert ezen kívül csak a Togainuval és a Sweet Pool-lal játszottam (mondjuk a SP megtört bennem valamit, de az mellékes ^^" )

De a Lamento is tervben van már, csak jöjjön ki hozzá az angol felirat O.O

2014. aug. 1. 02:51
 10/47 A kérdező kommentje:

nem úgy hanem rossz vége lett a sztorinak több verzió is van tudom de az nagyon megtört engem is az a jelenet..

a TNC-ben.nem ajánlom 18 éven aluliaknak!! Én már nagyon elmúltam annyi és még így is sok volt és megrázott..de túléltem :D

hehe

elég sötét hangulatú nekem a Silver chaos tetszett jobban abban volt egy kis fantasy is meg szex jelentek.

NEkem is tervben van a Lamento és a DM-is természetesen.:) HAjrá!

amúgy gondolom lány vagy te is..

:D

2014. aug. 1. 17:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!