Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A DRAMAtical MURDER animének...

A DRAMAtical MURDER animének mikor lesz folytatása?

Figyelt kérdés

Ha jól tudom eddig 3 rész van fent.

A játékot játszottátok már?Én nem tudom elindítani vmiért..talán mert béna vagyok:(

2014. júl. 29. 12:08
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

Sajna nekem nincs PS-em csak Pc-m.Amúgy Ps szimulátorral meg lehetne oldani azt is..

Amúgy a részek az nCore-on is felvannak töltve onnan gyorsan letudod szedni..:)

2014. aug. 7. 18:08
 32/47 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi az üzenetet,de sajna az is eltűnt véletlenül kitöröltem.. így nem tudtam válaszolni se ne hari..:(
2014. aug. 7. 20:46
 33/47 A kérdező kommentje:

Tévedsz itt van a re:connect amit próbálok elindítani PC-én.

Nem csak most reklámozzák.Már tavaly megjelent! ;)

Tessék itt egy link tádá! :3

[link]

2014. aug. 8. 00:03
 34/47 anonim ***** válasza:

Köszi, bár ez a re:connect; a re:code pedig egy új játék, ami még nem jött ki ^^

Am ha igényled, elküldhetem még egyszer az útmutatót a játék telepítéséhez, asszem még megvan ;)

--------------

innentől spam :P

Mink a re:connectes bad endben kapta meg Sly-t a legnagyobb dózisban (igaz valamennyire előtte is); emlékszem, h lesátánozta Sly-t XDD Az jó volt xD

Jó öreg Mink.... :D

Meg Koujaku bad endjében is benne volt... Mondjuk az annyira nem is volt szerintem "bad". Ok, lehet, hogy mindketten elvesztették az irányítást a testük és az elméjük fölött, de Koujakunak olyan jól áll a vörös haj, és a vadállatias tekintet, ráadásul Aoba is egész aranyos fehér hajjal :3

No miindegy :D

Noizt meg tényleg vagy nem "bántaná", vagy pedig ez menne:

"- Harapj meg

- Te harapj meg

- Nem, te harapj meg"

Ehhez viszont már nekem se lenne idegem XD

Azt nem értem, hogy amikor Virus és Trip szadizta Aobát, akkor miért nem jelent meg Sly? Amikor Mink genyáskodott, akkor tudott rajta segíteni, ViTriék meg még Noiznál is jobban értékelnék Sly szado-mazo hajlamait... Arról meg nem is beszélve, hogy eredetileg az ő rajongói voltak.

Sly-ban sok lehetőség van a történet szempontjából... (meg a yaoi szempontjából is ^^ )

Külön kíváncsi vagyok, hogy Rennel mit kezdenének egymással XD

Mizuki meg ha nem is lesz benne a kövi játékban, vicces lenne, ha az animében összejönne Aobával :D

Nyilván nem olyan vadulós módon, mint a többiek, de valami gyerekbarát befejezés még beleférne (Aoba a naplementében hámozza Mizukinak az almát... Nem tudom XD)

Am én sem tudom, h milyen állata van (hosszú patkány), de basszus ez aranyosabb lett volna :S

[link] :)))

2014. aug. 8. 06:14
 35/47 anonim válasza:

Kérdező: Azt hiszem, eléggé lemaradtál, mi már elég régóta a re:connectet tárgyaljuk ki, és azon szomorkodunk, hogy a re:code nem PC-re jön majd ki. Szerintem valamit félreértettél. ^^'

Sajnálom, hogy nem sikerült telepíteni, nekem a videó alapján rögtön megvolt. :/ Mondjuk, én nem is először töltöttem hackelt programot.

Ha pedig a spamot nem olvasod el, akkor én is inkább megjelölöm. :)

---SPAM/SPOILER ALERT!---

Igen, Minknek van valamiféle sátánellenes viselkedése, ha jól emlékszem, ezért nem akarta akkor letépni Sly fejét (ezen nincs mit szépíteni :/). Nem akart „nem halálszagú” lelket maga mellé. Ha úgy nézzük, Slyban jobban dúlnak ezek az illatok, de hát Aoba halt meg egyszer, nem ő.

Plusz, amikor az April's Foolsban szegénynek a horoszkópok megfelelő italáról kellett beszélnie, hát. Jobb témát nem is tudtam volna elképzelni erdei fahéjillatú vadállatunkhoz (ez valahogy nem passzol össze :D).

Koujaku bad endje teljesen más, ott nem Sly, hanem Shiroba jelent meg, ő már megint másik verzió. °-°

És ahogy Noizot megismertem, még örömmel veszekedne is vele. Majd kihívná egy Rhyme-ra, és a vesztes harapdálná szét a másikat. xD

Jó kérdés. Lehet, nem akarta megfosztani Virust és Tripet az örömtől. :3 Amikor régebben Aoba, és a nem iker ikrek együtt „lógtak”, Aoba nem volt az az ártatlan lélek, Virus és Trip ezért tisztelték, és lehet, Slynak is tetszett. Tehát most, hogy Aoba megváltozott, Sly dühös lett, és hogy kárpótolja Tripet és Virust, nem avatkozott be a dolgokat. owo Nem megy nekem ez a gondolkozós dolog. xD

Ren és Sly. Ren megmaradt kutyás szokásaiból ítélve… inkább nem nyilatkozom. xD

Én Clear és Sly párosra vagyok kíváncsi. Szerintem robotunk még megengedne magának pár könnycseppet is, de nem az örömtől. :D

xDD Naplementés, almahámozós end, miközben a hosszú patkány ott vonaglik a földön, mert nem kap elég figyelmet. :D

Ahw, mosómedve. *-* Plusz, a tumblr blogon, amit linkeltem neked/nektek, ott Sei miatt Mizukinak zsiráfja van. xD

2014. aug. 8. 08:33
 36/47 A kérdező kommentje:

Jajjj sajnálom tegnap olyan fáradt voltam olvasni is..

Tényleg félreértettem! ^^ Elnézést bocsika :D

Még egy nap 20 óra míg letöltődik a re:connect játék pff

Köszönöm van fent egy útmutató majd azt követem ha elakadok szólok köszi :3

Spoiler-t akartam írni azt is elírtam..:D

inkább Aoba+ Clear párosítás cuki vagy Aoba+Noiz mindegy :D úgyis levagyok maradva.. :/

2014. aug. 8. 11:17
 37/47 anonim ***** válasza:

Akkor sok szerencsét a telepítéshez ;)

Am sztem sem Clearben, sem Noizban nem fogsz csalódni; meg aztán a maradék sem olyan rossz XD (najó, talán vannak kivételek ^^)

-------------------------------------------------------

Shirobát úgy ahogy van nem értem, mert elvileg Aobának van 3 személyisége: az egyik a "gonosz" aki pusztítani akar, (ez Sly is, meg Shiroba is, nem? csak Shiroba valamivel jobban átvette az irányítást, vagy nemtudom O.O), Ren, aki azért jött létre, hogy őt/őket kordában tartsa, aztán ott van Aoba :D

Szóval ebbe nem nagyon tudom beleilleszteni külön személyiségként Shirobát, így lett belőle fehér Sly ^^ (Sly White és a 7 törpe x"D)

Szerintem elkalandoztam, amikor ezt a részt magyarázták ^^"

Mink meg a fahéj illata XD

Aobának mást jelentett a "cinnamon challenge", mint a netes őrülteknek XDDDDD

Az meg, hogy vadállat lenne

[link]

itt egész aranyosnak tűnik :D

najó, tényleg vadállat......

De szerintem messze nem neki van a legdurvább bad endje, hanem Clearnek O.O Azután meg kellett nézzek 2 részt a Barátok Köztből, hogy helyrebillenjen a lelki egyensúlyom.

Na nem mondom, a bestialitás sem volt egy élménymenet, de Clear átalakulása csetlő-botló szerencsétlenből egészen Frankeinsten doktor gonosz utódjává, TÉNYLEG elég ijesztő volt...

Minknél még az sokkolt, amikor (asszem a valentinnapos sztoriból) kiderült, h ebéd után a kis foteljában + szemüvegében olvasgat XD Tudom, hogy ez egy normális emberi tevékenység, de Mink a büntetett előéletével, meg a vérbosszújával menjen inkább medvét ölni, vagy tönköt faragni, de ne olvasgasson már, mert az illúzióromboló O.O (mondjuk azt nem tudtuk meg, hogy mit olvas... Petrarcától a Káma szutráig bármi lehet)

Sly-nak szerintem bejönne, ha Clear egyfolytában mesternek hívná… Meg a köténykés főzőcskézés is :3 De az biztos, hogy Sly még annyira se bírná idegileg Clear idióta megmozdulásait, mint Aoba, szóval sötét idők jönnének mindkettejükre XD

2014. aug. 9. 10:34
 38/47 anonim válasza:

Szerintem nincsenek kivételek. Mindenkiben van valami édes. Virus és Trip esetében a torta. xD

Plusz, tegnap éjjel letöltöttem a Lamentót. Nekem már úgy tűnik, a fordítás teljes, legalábbis nem vettem észre japán szöveget, a beállítások is angolul vannak. A főmenü zenéje meg zseniális, hallgatni tudnám egész nap. *-* Szerintem gyorsan álljatok neki annak is.

-Spam/spoiler-

Igazad lehet, van valami közös Slyban és Shirobában. Igazából lehetséges, hogy én voltam nagyon elkalandozva, vagy csak végignyomkodtam az egészet, hogy végre megkaphassam a képet, és nem a szöveggel foglalkoztam. x)

De azt hiszem, Aoba le tudta nyelni a fahéjat, nem úgy, mint a videósok legtöbbje. xD

Most így látva, lehet, hogy Mizukinak Minkje van. :o :D

Igazából én úgy voltam vele, hogy Clear mindkét endjén bőgtem, legyen az jó vagy rossz. Bárhogy is nézem, azt hiszem, ő lett a kedvenc semém az egészből. A legemocionálisabb története volt a játékban, hogy mennyire szeretne ember lenni, és mennyire szereti Aobát, a kedvében akar járni… szóval, nekem ők tűntek a legérzelmesebb párosnak (plusz talán még a Koujaku x Aoba is régi érzésekre épül, de azért az durva, hogy Kou kiskorában lánynak hitte Aobát xD). S amikor újra programozták, az a fájdalomhullám, ami hirtelen Aobára csapódott, a padlóra küldte szegényt. Már az is csodálatos, hogy képes volt elviselni ki- és levágott szervei hiányát.

Igen, ez elég abszurd Mink szempontjából, de én tönkfaragónak sem tudnám elképzelni. xD Az is durva, hogy a fekete mellett a babarózsaszín dominál rajta, de ez… xD Azért azt meg kell jegyezni, hogy Torinak jól áll a rózsaszín szín. Szép madár, és az emberi verziójában meg ahw. *-* [link]

(A kép alapján, Noiz egy pedofil. Szegény cuki nyuszik. x3)

Szerintem eljönne a világvége. Milyen szép világvége is lenne az. :D

2014. aug. 9. 11:32
 39/47 anonim ***** válasza:

Hát igen, Clear története elég szélsőséges volt (egyik pillanatban Aoba próbálja megnevelni a köténykés meglepetése után, aztán nem sokkal később arról beszélnek, hogy mit jelent meghalni O.O)

Én nem vagyok egy sírós típus (még a Lassie végén se sírtam XD) de már majdnem bennem is eltört valami, amikor a re:connectben Aoba rámutatott, hogy ők Clearrel nem fognak együtt megöregedni, és Clear sokkal tovább fog élni. :/

Próbáltam magamat vigasztalni, hogy ez egy kitalált történet, Clear pedig nem élt, és valszeg soha nem is fog, de valahogy ez sem nyugtatott meg XDDD

A bad endjét meg úgy követtem végig, hogy az egyik kezem a szemem előtt volt, a másikkal meg minden erőmmel kattintgattam, hogy minél gyorsabban legyen vége O.O (ez a taktika bevált ViTri-nél is ^^ )

Nekem nagyon nem volt kedvencem; vagyis inkább mindig az, akivel éppen játszottam...

(Kivéve Mink........ Neki 1 normális megmozdulása sem volt; a csúcspont pedig az volt, amikor otthagyta a francba szegény Aobát, aki minden minden nehézség ellenére mégis vele akart maradni - khm khm stockholm szindróma-. De a re:connectben már szeressük :3 )

Koujaku szerintem csak öntudatlanul próbált hetero maradni amikor lánynak nézte Aobát XDD Megtette, amit tudott, ez a lényeg :D Őt külön szeretem, mert róla találtam először képeket, és fel voltam dobódva, 'whoa micsoda szomorú szamuráj, biztos ő a higgadt/menő szereplő" és tulajdonképpen miatta kezdtem el a játékot... Élmény volt rájönni, hogy minden, amit elképzeltem róla téves XDD

Júúj mit találtam :))

[link]

mondjuk még mindig nem vagyok benne biztos, hogy mi ez (- legyen mink XD)

Tori emberi alakjához kísértetiesen hasonlít ez a férfi (?) a mawaru penguindrum-ból :D

[link]

Miatta biztos nem kezdem el nézni a sorozatot, de a hasonlóság akkor is figyelemre méltó xD

Azért kíváncsi lettem volna, hogy a készítők milyen emberi alakot gondoltak ki a többi allmate-nek... (Rent nagyon eltalálták, szóval szívesen rájuk bíznám a többieket is :D )

2014. aug. 10. 05:49
 40/47 anonim válasza:

Van egy olyan érzésem, hogy Clearnél mindenki elérzékenyült kicsit, aki nem, az vagy szívtelen, vagy egy Virus/Trip (miért mindig őket hozom fel elrettentő példának? :D).

Na, én meg pont úgy voltam vele, hogy minden rosszat is szépen lassan megízlelünk, kikapcsoljuk az agyunkat, nem gondoljuk át a helyzetet, és valamennyire bejött. :D

Igen, Koujaku olyan rideg, nemtörődöm típusnak tűnt először (legalábbis nekem), aki szar a világra, de aztán szembeköpött a valóság, hogy ez Noiz. :D Minden esetre, már így szerettem meg, és nem tudnám máshogy elképzelni, szóval nem is akarom, hogy esetleg személyiséget cseréljen Noizzal (a katasztrófa lenne D:).

A Mawaru Pedguindrumot még nem láttam -valószínűleg nem is fogom-, de így összehasonlítva Torit (aki már nem Tori, csak nem tudom megjegyezni az új nevét ><) és Watase Sanetoshit, hát Watase feminimebbnek tűnik. o.o

2014. aug. 10. 08:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!