Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak szerintem nagy butaságok...

Csak szerintem nagy butaságok az Animék?

Figyelt kérdés

De most komolyan, mi értelme van annak hogy deformálódott fejű, lyuk szájú japán emberek vannak benne (mármint ha embernek lehetne mondani őket)? És semmi értelmük sincs ezeknek a meséknek! Kettőt,hármat láttam. Soha többé! Ordítoznak benne és értelmetlen, összefüggéstelen szöveget mondanak. Nem értem, körülöttem mindenki annyira szereti ezeket az ostobaságokat aztán ha megmondom hogy nekem nem tetszik akkor még én vagyok a hibás!

15/L

2014. júl. 4. 13:11
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Igen már en is felnőttem azóta és máshogy látok sokmindent
2024. márc. 15. 11:28
 42/42 anonim ***** válasza:

Az anime nem szexualitás jellegű, nem csak nők (animeutálók nevén: hentai karakterek) vannak benne stb.

Többnyire komoly történetet írnak le, változatos karakterekkel.

De aki továbbra se hisz nekem nézzen utána Jotaro Kujo karakterének.

Az anime amiben benne van az bizarr²(mint ahogy a nevében is benne van) de nem változtat a tényen, hogy jobban szeretem mint bármilyen nem rajzolt filmet/sorozatot.

Aztán, hogy ki mit gondol erről azt leszarom, csak legalább néznének utána az anime fajtáinak mielőtt kiragadnak egy nagyon kicsi iszonyú cringe ágat belőle.

Az anime többnyire jó, mondom ezt heteró, magát nem butának tartó férfiként.

2024. márc. 15. 12:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!