Csak szerintem nagy butaságok az Animék?
De most komolyan, mi értelme van annak hogy deformálódott fejű, lyuk szájú japán emberek vannak benne (mármint ha embernek lehetne mondani őket)? És semmi értelmük sincs ezeknek a meséknek! Kettőt,hármat láttam. Soha többé! Ordítoznak benne és értelmetlen, összefüggéstelen szöveget mondanak. Nem értem, körülöttem mindenki annyira szereti ezeket az ostobaságokat aztán ha megmondom hogy nekem nem tetszik akkor még én vagyok a hibás!
15/L
Az elöttem szólók mind leírták amit akartam szóval én csak animéket ajánlanék ha a nyári szünetben unatkoznál..nézz utánnuk, sztem megéri:)
Another (ez horror)
Elfen Lied (ez is, yt)
Amik nállunk, lányoknál ütni szokott:
Toradora!
Sword art online(sao) (ennek most jött ki a 2.évada, minden szombaton jön ki új rész ha érdekel)
Angel Beats!
Anohana
Crno Crusade (eleinte unalmas de majd beindul, yt)
Méz és lóhere
Lovely Complex (yt)
Kaichou wa Maid-sama (fenntvan yt-n)
Ja, es ha már a magyar szinkronnál tartunk, sztem nézzd japán szinkronnal..hidd el jobban megéri.
+Amiket írtál animéket az 1. nem ismerem fel de a 2. az az Inuyasha :3 gyerekkori kedvencem *0*
Remélem tudtam segíteni, jó animézést:)
/ha addtál neki egy esélyt és kéne még anime írj rám ;)/
Nem szerintem is nagy b*lf****-ságok
A rajzok ,a fülig érő mosolyok,csucsos állak ronda képek hihetetlen micsoda b*r*mság
19/L
+még a nevek
Egyszerűen borzalom
Nem elég hogy utálom a japán kína b*ng*kat
Még ez is,ráadásul a pokemont sokan szeretik de egy nagy sz*r az összes,egy csomó hye jojós izé van benne
Ha nem akarod ne nézd
De ha mégis akkor elmesélek egy törit
Mjndig sosem tetszett a winx csucsos álla,de rájöttem hogy annyira nem szörnyű,belenéztem és a kedvenc mesém lett,sőt van amikor igazán szépek,gyönyörűek!
De én se néznék meg egyet se,ha a világ sorsa múlna rajta akkor a Marnie ott volt-ot nézném mert van egy kis érdeklődésem uránta de nagyon nem..😫
Régi, lejárt kérdés, de atya úr isten, ezt a sok baromságot amit itt összehordottak 🤦
Fogalmatok sincs mi az az anime
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!