Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak szerintem nagy butaságok...

Csak szerintem nagy butaságok az Animék?

Figyelt kérdés

De most komolyan, mi értelme van annak hogy deformálódott fejű, lyuk szájú japán emberek vannak benne (mármint ha embernek lehetne mondani őket)? És semmi értelmük sincs ezeknek a meséknek! Kettőt,hármat láttam. Soha többé! Ordítoznak benne és értelmetlen, összefüggéstelen szöveget mondanak. Nem értem, körülöttem mindenki annyira szereti ezeket az ostobaságokat aztán ha megmondom hogy nekem nem tetszik akkor még én vagyok a hibás!

15/L

2014. júl. 4. 13:11
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

Az elöttem szólók mind leírták amit akartam szóval én csak animéket ajánlanék ha a nyári szünetben unatkoznál..nézz utánnuk, sztem megéri:)

Another (ez horror)

Elfen Lied (ez is, yt)

Amik nállunk, lányoknál ütni szokott:

Toradora!

Sword art online(sao) (ennek most jött ki a 2.évada, minden szombaton jön ki új rész ha érdekel)

Angel Beats!

Anohana

Crno Crusade (eleinte unalmas de majd beindul, yt)

Méz és lóhere

Lovely Complex (yt)

Kaichou wa Maid-sama (fenntvan yt-n)

Ja, es ha már a magyar szinkronnál tartunk, sztem nézzd japán szinkronnal..hidd el jobban megéri.

+Amiket írtál animéket az 1. nem ismerem fel de a 2. az az Inuyasha :3 gyerekkori kedvencem *0*

Remélem tudtam segíteni, jó animézést:)

/ha addtál neki egy esélyt és kéne még anime írj rám ;)/

2014. júl. 16. 01:41
 32/42 CsonkaB válasza:
2%
Gyerekek! Ne animéket nézzetek, hanem olvassatok jó könyveket, amiknek ugyanaz a mondanivalójuk. Nem csak az animének vannak jó mondanivalójuk hanem bármi másnak! Meg nézzetek rá a Narutóra, nektek ez komolyan tetszik? Mármint a képi világa tetszik? Ne már! Szóval inkább a könyv, sorozatok, filmek, vagy más rajzfilmek mint az animék, mert gagyik!
2017. jan. 14. 15:00
 33/42 anonim ***** válasza:
93%
#32. Mar mindenki bekeben van, miert akarod kirobbantani megint a veszekedest?:)
2017. jan. 15. 20:18
 34/42 anonim válasza:
0%
szerintem is egy nagy baromság rajzolt figurák verekednek. baromság
2018. dec. 9. 13:19
 35/42 anonim ***** válasza:
22%

Nem szerintem is nagy b*lf****-ságok

A rajzok ,a fülig érő mosolyok,csucsos állak ronda képek hihetetlen micsoda b*r*mság

19/L

2019. aug. 27. 17:41
 36/42 anonim ***** válasza:
29%

+még a nevek

Egyszerűen borzalom

Nem elég hogy utálom a japán kína b*ng*kat

Még ez is,ráadásul a pokemont sokan szeretik de egy nagy sz*r az összes,egy csomó hye jojós izé van benne

Ha nem akarod ne nézd

De ha mégis akkor elmesélek egy törit

Mjndig sosem tetszett a winx csucsos álla,de rájöttem hogy annyira nem szörnyű,belenéztem és a kedvenc mesém lett,sőt van amikor igazán szépek,gyönyörűek!

De én se néznék meg egyet se,ha a világ sorsa múlna rajta akkor a Marnie ott volt-ot nézném mert van egy kis érdeklődésem uránta de nagyon nem..😫

2019. aug. 27. 17:49
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem butaságok. Az viszont részeidről butaságnak tartom, hogy olyan dolgokkal foglalkozol, amiket nem szeretsz. Most az helyett, hogy kiírtad ezt a kérdést meghallgathattál volna egy olyan zenét, amit szeretsz. Miért kell mindenkinek tudtára adnod, hogy te nem szereted? Én, ha nem szeretek valamit, nem foglalkozom vele. Ajánlom neked is
2020. márc. 7. 14:35
 38/42 anonim válasza:
18%
Az összes anime egy kalap ürülék, és nincs tisztelet a kivétel!
2022. jan. 6. 19:52
 39/42 AnonymBird válasza:
0%
Na akkor vegyük át anime= Japán nagy szemű kicsit p*rnográf figurák amik szopránnál magasabban beszélnek ha nők, ha nem akkor is én belekezdtem egybe de az is borzalmas volt (pesze vannak kivételek pl pokemon)
2022. máj. 13. 18:42
 40/42 anonim ***** válasza:

Régi, lejárt kérdés, de atya úr isten, ezt a sok baromságot amit itt összehordottak 🤦

Fogalmatok sincs mi az az anime

2024. márc. 14. 19:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!