Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak szerintem nagy butaságok...

Csak szerintem nagy butaságok az Animék?

Figyelt kérdés

De most komolyan, mi értelme van annak hogy deformálódott fejű, lyuk szájú japán emberek vannak benne (mármint ha embernek lehetne mondani őket)? És semmi értelmük sincs ezeknek a meséknek! Kettőt,hármat láttam. Soha többé! Ordítoznak benne és értelmetlen, összefüggéstelen szöveget mondanak. Nem értem, körülöttem mindenki annyira szereti ezeket az ostobaságokat aztán ha megmondom hogy nekem nem tetszik akkor még én vagyok a hibás!

15/L

2014. júl. 4. 13:11
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
72%
nem kötelező
2014. júl. 4. 19:53
 12/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a sok választ! Nem akartam szidni ezt a "műfajt" csak tényleg nagyon pocsék meséket láttam :/

Az én kedvenceim a horror filmek. Nem tudom van e horror témájú anime?

2014. júl. 4. 19:56
 13/42 anonim ***** válasza:
80%

Horror animek: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..

De csak ovatosan. Eloszor olvasd el az ismertetojuket, mert vannak egeszen csunyak is.

2014. júl. 4. 20:25
 14/42 anonim ***** válasza:
85%

Pedig akkor érdemes lenne megbarátkoznod a fura rajzolással. A legtöbb jó horror történet japán eredetű. És van bizony sok anime is. Sok tekintetben jobbak animálva, mert élő szereplős filmeknél szerintem nagyon le tudják húzni a béna speciális effektek, rajzolva nem olyan feltűnő. :D

Én ajánlgattam az Elfen Lied-et, azt érdemes akkor esetleg megnézned, vagy az Anothert, Mirai Nikkit, Hellsinget. Vannak bennük olyan dolgok, amiket kezdetben nem értesz, mert "túl japán", de elég hamar rá lehet érezni, akkor már nem olyan érthetetlen és zavaró. Egy esélyt érdemes adni mindenképp.

2014. júl. 4. 20:38
 15/42 anonim ***** válasza:
29%
Nem vagyok anime rajongó, de "Chihiro szellemországban" és a "Macskák királysága" nálam nagy kedvenc.
2014. júl. 4. 21:12
 16/42 Misa-chan55 ***** válasza:
83%

Mindenki ezt mondja amíg nem látott a műfajából értelmes animét!

Horror: (Kezdetnek)

Mirai Nikki

Shiki

Ha ezek tetszenek irj ki egy kérdést és írunk még.

Amugy ha egy megtetszik akkor a többi is fog. Ha őket megnézted (felirattal!!!!!!!) akkor ezt is: kaichou wa maid-samat mert ez minden lánynál üt!:)

Jah és fiuk ne gondoljátok hogy egy lány csak nyálas animéket néz!!>< :)

2014. júl. 4. 21:23
 17/42 anonim ***** válasza:
83%

Attól mert láttál egy-két animét,ami nem tetszett,nem azt jelenti hogy az animék nagy butaságok.Rengeteg fantasztikus anime van.(nem azok amiket a tv-ben mutatnak).Igen,érdekes rajzolásuk van,mert MÁS kultúrából származnak.

De egy dolgot nem értek.Téged miért zavar ha más szereti körülötted?És miért olyan dolgokkal foglalkozol amik nem tetszenek?

2014. júl. 5. 11:45
 18/42 anonim ***** válasza:
70%
Hol a halállistám? :D
2014. júl. 5. 12:04
 19/42 anonim ***** válasza:
87%
A válaszokra írt kommentedből látom, hogy nem egy vak utálkozó vagy, hanem normális lány. Sajnálatos, hogy kifogtál pár bugyuta animét, van épp elég, én már nagyon régóta nézem őket, láttam mindenfélét. Az animében legalább annyi féle alkotás van, mint a filmek vagy könyvek között, azok között is van, ami butaság, és maximum olcsó szórakoztatásra készítik tucatjával. Meg kell találni azt a típust és stílust, ami tetszik az embernek, persze ehhez kell némi nyitottság, hogy megpróbáljuk. Azért érdekelne, ha emlékszel, mi volt a címe azoknak az animéknek, amiket láttál, lehet, hogy egyáltalán nem is neked való típusúak voltak (pl. egy lány egy fiúknak szánt verekedős-akciós animét, amiben csak az a lényeg, hogy folyton le kell győzni valakit, láthat butaságnak). Remélem ahogy előttem is írták, hogy egy jobb pillanatodban mersz még esélyt adni az animéknek, és sikerül olyat is megnézned, ami jobban megfelel az ízlésedhez. Ha nem szereted meg, az sem baj, de 2-3 darab alapján a filmművészetet sem lehet megítélni, szóval fogadd el, hogy másoknak tetszhet és esetleg láttak jobbakat is.
2014. júl. 5. 12:19
 20/42 anonim ***** válasza:
95%
Utolsónál a pont!!!! ;) :D
2014. júl. 5. 12:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!