Csak szerintem nagy butaságok az Animék?
De most komolyan, mi értelme van annak hogy deformálódott fejű, lyuk szájú japán emberek vannak benne (mármint ha embernek lehetne mondani őket)? És semmi értelmük sincs ezeknek a meséknek! Kettőt,hármat láttam. Soha többé! Ordítoznak benne és értelmetlen, összefüggéstelen szöveget mondanak. Nem értem, körülöttem mindenki annyira szereti ezeket az ostobaságokat aztán ha megmondom hogy nekem nem tetszik akkor még én vagyok a hibás!
15/L
Köszönöm mindenkinek a sok választ! Nem akartam szidni ezt a "műfajt" csak tényleg nagyon pocsék meséket láttam :/
Az én kedvenceim a horror filmek. Nem tudom van e horror témájú anime?
Horror animek: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..
De csak ovatosan. Eloszor olvasd el az ismertetojuket, mert vannak egeszen csunyak is.
Pedig akkor érdemes lenne megbarátkoznod a fura rajzolással. A legtöbb jó horror történet japán eredetű. És van bizony sok anime is. Sok tekintetben jobbak animálva, mert élő szereplős filmeknél szerintem nagyon le tudják húzni a béna speciális effektek, rajzolva nem olyan feltűnő. :D
Én ajánlgattam az Elfen Lied-et, azt érdemes akkor esetleg megnézned, vagy az Anothert, Mirai Nikkit, Hellsinget. Vannak bennük olyan dolgok, amiket kezdetben nem értesz, mert "túl japán", de elég hamar rá lehet érezni, akkor már nem olyan érthetetlen és zavaró. Egy esélyt érdemes adni mindenképp.
Mindenki ezt mondja amíg nem látott a műfajából értelmes animét!
Horror: (Kezdetnek)
Mirai Nikki
Shiki
Ha ezek tetszenek irj ki egy kérdést és írunk még.
Amugy ha egy megtetszik akkor a többi is fog. Ha őket megnézted (felirattal!!!!!!!) akkor ezt is: kaichou wa maid-samat mert ez minden lánynál üt!:)
Jah és fiuk ne gondoljátok hogy egy lány csak nyálas animéket néz!!>< :)
Attól mert láttál egy-két animét,ami nem tetszett,nem azt jelenti hogy az animék nagy butaságok.Rengeteg fantasztikus anime van.(nem azok amiket a tv-ben mutatnak).Igen,érdekes rajzolásuk van,mert MÁS kultúrából származnak.
De egy dolgot nem értek.Téged miért zavar ha más szereti körülötted?És miért olyan dolgokkal foglalkozol amik nem tetszenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!