Csak szerintem nagy butaságok az Animék?
De most komolyan, mi értelme van annak hogy deformálódott fejű, lyuk szájú japán emberek vannak benne (mármint ha embernek lehetne mondani őket)? És semmi értelmük sincs ezeknek a meséknek! Kettőt,hármat láttam. Soha többé! Ordítoznak benne és értelmetlen, összefüggéstelen szöveget mondanak. Nem értem, körülöttem mindenki annyira szereti ezeket az ostobaságokat aztán ha megmondom hogy nekem nem tetszik akkor még én vagyok a hibás!
15/L
Én is utálom őket, egyszer régebben megnéztem egyet, utána soha, mert az egész anime egy nagy sz*r.
14/L
Esetleg nézz meg egy Chihiro szellemországban-t, vagy egy Vándorló palotá-t.
Esetleg egy Metropolis-t (a 2001-es rajzfilm).
Mondanáma Ghost in the Shell-t is, de lány vagy.
Gondolom van olyan dolog, amit szeretsz. Valószínűleg te sem vennéd jó néven, ha valaki olyan kezdené szidni és oltani, aki tök hülye hozzá... ugyanis látszik, hogy abszolút lövésed sincs az egész műfajról. Nem muszáj szeretni, de egy egész műfajt (sőt, Japánban inkább kultúrát) nem tudsz reálisan megítélni 2-3 legalja vacak alapján, amit esetleg láttál.
A képi világ olyan, amilyen. A legtöbb animációnak amúgy sem az az értelme, hogy tökéletes emberábrázolást nyújtson, arra ott a kamera.
A történetek palettája igen széles, rengeteg műfaj van animén belül is. Vannak kommersz ostobaságok, gyerekeknek szánt művek és olyanok is, amiket még meg se értenél, mert annyira felnőtt a téma, meg még millió más.
Persze ahhoz, hogy valaki értékelni tudja, az is kell, hogy ne csak a saját kis dobozkájában tudjon gondolkodni, nyitottnak kell lenni egy teljesen más kultúrára.
Nem tudom, milyen műfajt és történeteket szeretsz, de egy kevésbé utálkozós, nyitottabb pillanatodban nézz bele néhány jobb animébe. Nem a naruto és a one piece alapján kell véleményezni. Miyazakihoz talán még nem vagy elég érett, és az elvontsága sem jön be mindenkinek, de a Vándorló palotát én is ajánlom, annak a szinkronja is tűrhető. Vagy nézz meg egy clannad-ot, usagi drop-ot, elfen lied-et.
ez hulyeseg.
rengeteg jo anime van, es van olyan is aminek nincs sok erteme, de ha az ember agya le van faradva akkor ezek a butus animek tokeletesek.:D
amugy meg ha egy otakunak emondod azokat amit itt a kerdesbe, es ossze vissza szidod az animeket 2-3 alapjan, persze hogy te vagy a hibas. nehogy mar te legyel fehaborodva.:'D amugy en feirattal ajanlom mert szinkronnal nem az igazi. Indavideon fent van egy csomo. De vannak doramak is, felirattal, szinkronnal az indan. Abba mar igazi EMBEREK szerepelnek. Doramakat is sokat nezek, bar ott inkabb koreai doramak vannak. De erdemes mind2nek utana nezni, mert jok.
mielőtt megnyitottam ezt a kérdést gondoltam h ez lesz:D mármint h írni fog az összes kpop meg jrock meg jpop meg dorama meg anime meg mindenféle ázsia rajongó,h megvédje áhított országa meséjét,vagy fogalmam sincs..
én sem szeretem az animéket,de téged most azért szóltak le ennyire mert eléggé lenézted az animét..
te csak az igazat mondtad,csak durván fogalmaztál:D
de egyetértek:)
Attól, hogy láttál pár pocsék animét, nem biztos, hogy mind szar. A Ghibli Studió filmjei, 80 nap alatt a Föld körül, Sandy Bell, A hercegnő és a koboldok, stb. mind
normális. ezeken nőttem fel. Egyikben sem ordítoznak és mind összefüggő, értelmes szövegű. Sokan azt sem tudják, hogy anime, amit láttak és szerettek kisebb korukban. De azért nyugodt szívvel szídják a műfajt.
Nekem egyébként a Madagaszkár féle förvedmények a butaságok. Na az tényleg összefüggéstelen. Igénytelen történet, szóhasználat. Mint a legtöbb Dreamworks.
A Disney, Pixar jöhet. Én sem vagyok belebuzulva az animéba, de ezerszer inkább az, mint pl. a Hotel Transylvania, Shrek és hasonló szörnyűségek.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!