Miért van az, hogy olyan sokan nem szeretik a Vampire Knight-ot?
Mindenkinek más tetszik, nyilván van ami neked nem tetszik másnak meg igen. Én szeretem anime és manga verzióban is, nagyon jó az egész úgy ahogy van. Csak azzal foglalkozz amit te érzel.
Én esetleg arra tudok gondolni, hogy azért nem szeretik mert az utóbbi években felkapott lett a vámpírtéma és néhányuknak már abból elege van ha valamiben vámpírok vannak. Lehet nem is ismerik a történetet, de ha már vámpírok szerepelnek bent akkor már nem is érdekli őket.
De ez mellett még nagyon sok indok lehet. Remélhetőleg ír ide egy olyan ember aki nem szereti és normálisan kifejti mi a gondja :D
Talán azért nem szeretem különösebben, mert túl sok vámpír van benne, elveszti a varázsát. Belőlük kevés kell, de akkor feldobja a dolgot. Ha egy vámpír a magányos, nagyon cool, epic főboss, vagy a kis aranyos, csendes, fánkimádó szörnyeteg, feudális korokból származó beszédstílussal (na itt konkrétan Shinobura gondoltam :P ), akkor tuti kedvenc, itt meg kis túlzással twilightos volt a hangulat. No meg kissé komor volt. Mind történetre, mind színvilágra. Voltak benne vicces jelenetek, de inkább csak kihangsúlyozták a sztori komolyságát.
Végezetül: Végignéztem a 2 évadot, nem nézhetetlen, dee nem lesz kedvenc. Az op.-ed. tetszett. A grafika nem rossz, de mint említettem, nem túl élénk. Biztos, hogy nem írtam le mindent, de majd eszembe jut a többi is .
Nagyon durva voltam, vagy sikerült viszonylag korrekt véleményt írnom?
*cselekményszálak, sok
Elnézést ezeket elírtam.
Lehet, hogy a vége miatt, vagy lehet, hogy valaki nyálasnak gondolja, vagy ami még nekem is nagyon idegesítő, és végig benne van a sorozatban, az kaname.
Bármi lehet, de ez másoknak a véleménye, neked tetszik, szerintem ne is törődj másokkal! Nekem is van egy tesóm, aki ha meglátja, hogy én Vampire knight- ot nézek, akkor kiakad, és megkérdezi, hogy : "Te nem unod még ezt a baromságot?" Úgyhogy nem vagy egyedül, én sem értem, de én magas ívből lesz*rom a többieket! :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!