Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik anime hasonlít akármely...

Boti100 kérdése:

Melyik anime hasonlít akármelyikre: Death Note, Attack on Titan, Code Geass, Tengen Toppa Gurren Lagann, Sword Art Online első 12 része?

Figyelt kérdés

Ezek az animék a kedvenceim, tehát ha valaki nagy anime függő akkor valószínűleg, tud valami hasonlóan jót mondani.

Amiket megnéztem, tetszettek, de közel sem annyira, mint a fentiek: Darker than black (főleg utolsó évadot nem szerettem), Mirai Nikki (kicsit zavart, az őrült csaj), ZETMAN (ezt szerettem, de mégse tartozott a legjobbak közé), naruto (nagyon idegesít, hogy naruto akármilyen sorozatgyilkossal áll szemben, még ha az kiírtott egy egész falut, akkor sem öli meg, de még csak valami börtönbe sem zárja), guilty crown (lehet csak azért nem tetszett, mert code geass szitnet vártam és ez közel sem az), Zetsuen no Tempest (a logikai szálak tetszettek nagyon, de a 2 főhősünk karaktere már nem annyira),Steins Gate (eleje nagyon unalmas, úgyhogy abba is hagytam), Full metal panic (ugyanaz mint narutoba), Kore wa Zombie desu ka? (volt néhány érthetetlen részlet, meg jó pár hülyeség, viszont karakterek nagyon tetszettek). Hirtelen ennyi jutott eszembe. Tehát ha tudtok olyan animét, amibe olyan epic karakterek vannak, mint Lelouch, Kira, Kamina vagy olyan jó cselekménye, mitn a sword art online elejének vagy az attack on titannak, akkor pls írjatok. Köszönöm előre is :)

2013. aug. 8. 19:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Attack on Titán, az egy elég nagy FMA koppintás, szóval nem értem miért tetszhet jobban.

Steins Gate pedig az egyik legjobb anime, csak logika kell hozzá.

A SAO-t igen, lehet fikázni, de az első 12 része, az Aincrad arc nagyot ütött, ha azt kellett volna 120 részig nézni is jobb lett volna, mint ami most van.

2014. nov. 18. 00:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem adj meg 1 eselyt a Steins:Gate-nek.. sokan ott kovetnek el hibat hogy abbahagyjak mert az eleje unalmas.. ami igaz is viszont ha atjutsz rajta utanna nagyon beindul es nagyon izgalmas es dramai lesz... foleg a vege
2014. nov. 18. 05:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Shiki szerintem tetszeni fog 25 része van asszem és két ova jó horrol, nekem tettszett
2015. jún. 4. 19:54
 14/16 pufoka8 ***** válasza:
No game no life két gyerek egy olyan világba ragad, ahol minden konfliktust játékkal oldanak még. A fiú testvére, Sora ravasz, okos, karizmatikus, de kissé perverz, mintha Lightot kaptuk volna vissza lazább formába. A történet sok helyen hentait és perverz vicceket tartalmaz, de ez ne tántoritson el tőle.
2016. júl. 8. 21:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Boku no Pico
2017. jan. 22. 14:47
 16/16 kecskeszak válasza:

Kicsit talán kései a válasz, de mindenképpen ajánlom a ONE Piece-t

és a HUNTER X HUNTER-t

2017. szept. 11. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!