Tudnátok animéket ajánlani? (többi lent)
A Code Geass-en kívül elég gyenge kedvenceid vannak xd
Legnagyobb Epic darabok:
Tengen Toppa Gurren Lagann
Junni Kokuki
Seirei no Moribito
Bakuman
Berserk
Shiki
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Gintama
+18 (csak azért mert alatta nem fognád fel a mély részét)
Haibane Renmei
Clannad
Angel Beats!
Ano Hana
Elfen Lied
Casshern Sins
Ahogy látom főként shounent szeretsz.
Ezek között keresgélj. De ha tetszett a Fairy Tail és a Naruto akkor az One Piece- t mindenféleképpen nézd meg.
U.I.: Kedves 1. válaszoló. Szerintem mindenki magában döntse el, hogy mennyire is tetszik neki az adott mű.
És én 15 évesen megértettem a Clannad, Elfen Lied és Angel Beats mondanivalóját. (A többit még nem láttam)
"U.I.: Kedves 1. válaszoló. Szerintem mindenki magában döntse el, hogy mennyire is tetszik neki az adott mű.
És én 15 évesen megértettem a Clannad, Elfen Lied és Angel Beats mondanivalóját. (A többit még nem láttam)"
Lehet, ettől még ez az egész érettség kérdése, az taps ha tényleg megértetted, de ettől még az emberek többsége nem látja benne az igazi értéket, a mondanivalót. Tudok olyanról aki látott egy adott animét, elvileg értetti is. Félig igaz volt, a felszínét értette de vannak olyan komolyabb dolgok amiket nem bírt észre venni, és azért attól az animében csak harcot meg a vért és a kegyetlenkedést látta. Ezért van az hogy én a legtöbb mélyebb animét semmiképp nem ajánlom 18 altt, plána az egyik kedvencemet, a Haibane Renmei-t nem (asszem írtam fent ezt is). Rengeteg utalás van abba az animében meg mély dolog, spoilermentesen ezt nehéz így leírni de szerintem ha egy olyan animét (mint esetünkben a Haibane is az), amiben se harc se vér nincs, csak komolyabb mondanivaló, azt az adott egyén mivel nem érti egyszerűen unja. De ezt most senki ne sértésnek vegye!! Nem véletlenül vannak ezek seinen műfajba sorolva!
Ha valami vicceset keresel, akkor:
Baka to test
Gintama
Zero no Tsukaima
Nekem mindkettő nagyon tetszett.
ha valami mélyebb mondanivalót szeretnél megtapasztalni:
A fent említettek
Full Metal Alchemist Brotherhood (szerintem zseniális)
Steins;Gate (Szintén hihetetlenül jó.)
Az utóbbi két anime elképesztően jó történettel van megáldva. Semmi kép ne hagyd ki. ;)
Megemlíteném még az Attack on Titan-t (alias Shingeki no Kyojin) egész ígéretes anime, de még messze a vége.
Egyébként itt bőven találsz kiváló animéket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!